Wednesday, October 12, 2011

Raya Ke Rumah Nenek...

Act entry ni dah terperam lama kat draf tak publish2...
Bapak banyak entry pending kat draf...
Nak buat pekasam ke apa tak tahu la..
Yang pasti kat ofis... mama tersangatla sebok...
Ditambah lagi dengan handle Butik online...
Alhamdulillah rezeki anak-anak...kan...

Dan kat bawah ni gambar-gambar masa nak gi raya rumah MIL kat Taman Sri Bayu Sepang, sempat snap gambar dalam keadaan kelam kabut.. kelakar sungguh... Ini baru anak dua..kalau anak 4... rasanya setahun tak sempat snap gambar.. muahahaha...

Aqil Naufal & Papa... Naufal kalau bergambar selalu buat muka cenggitu... senyum tak..sengih tak.. buat muka pelik gitu.. hai nak.. cubalah senyum sikit nak...

Adoi.. hai badan.. nampaknya dah semakin tembam dah mama... PB...tolon! tolon!....

Ha.. try snap gambar sekerat gini... baru tak nampak tembam..ngeee...

Anak dara mama yang sangat2 degil... tak perla nak..nanti dah besar.. mama doa semoga kamu mendengar kata mama & papa ye..

Naufal yang memang tak diam dok dalam keta.. carseat memang dia tak nak langsung daa... dia boleh nak bangun dalam carseat... budak lelaki memang berkali ganda nakal dari budak pompuan kan... dia suka keraskan badan dia.... sebab dia nak duduk tengah seat depan.. haru tol aar....

Ni kat umah MIL... kebetulan FIL baru buat taman kat depan umah... sweeettt.....

3 comments:

Azhariah Zuber said...

mmg takde masa ada dua anak. tapi kita cuba ye. hehe

Oyis said...

lama x jenguk aqilah. dah besar pjg dah ha. naufal pon dah besar jgk, hensem anak bujang kat puteri ni hihi..
Ps; lawa rantai aqilah. siap engrave nama lagi

Krsty Pinky said...

besar dah aqilah ya..bdn dia pn sodap..