Tuesday, December 06, 2011

Bertukar Botol Susu...


Sebelum ni Naufal kan guna botol MAM..
Pengguna MAM ni actually kena rajin sikitla...
sebab botol MAM ni ada banyak komponen nak kena cuci semua kan..
Mama ni bukan jenis rajin sangat nak cuci... huhuhu.. memang dasar pemalas la katakan...ngeee...
Kelmarin singgah Manjaku Bangi...
Papa kata why not beli botol Pigeon je..
Teat pun senang cari... komponen pun tak banyak..
And paling penting comel je.. senang Naufal nak pegang...
Tapi memang comel... kurus n tinggi je.. cute...
Mula2 risau takut Naufal tak nak sebab teat dia slim neck..
Naufal selalu guna teat MAM yang leper tu kan...
Alhamdulillah dia nak jer...
so lepas ni mana mama nak letak botol2 MAM yang ada 7 ketoi kat umah ni... hahaha...
ada ke orang nak ek botol susu MAM yang dah guna...
klu tak...dok kat umah ni tak de sapa guna jugak...
Sebab Aqilah pun guna botol Avent.... 
Ada orang nak tak...
kalau sesapa nak valve n teat tu bolehlah beli baru.

4 comments:

*diera* said...

:D comel kan botol ni.. huhuh senang nak handle... hehehe.. manjaku ade sale tak sekarang? heheheh

rosnani said...

anak saya pun pakai pigeon. yang pes untuk baby 3 bulsn tu.baby saya tak mau dah pakai botol lain.

-iLLa- said...

KAK, ada jer botol MAM yg x byk kompenan..lg murah d jual dr yg ada kompenan kt bwh tuh..

Mak Izz said...

buang jela kak botol2 lama tu. takkan nk guna semula. lgpn botol bkn boleh guna lama2.