Tuesday, April 17, 2012

Baby Korang Boleh???

Baby korang boleh?
Saya sendiri tak sanggup...
Wekekekek...
Saya suka baca blog Dr Halina
Sebab saya nak tengok mcamana seorang doktor handle anak-anak...
Kehidupan diorang... disamping ada tips-tips yang leh kita share...


Sophea Isabella at 8 month old..
:)

Hahaha.. saya nak pegang Naufal kat dalam pool kakak Aqilah pun terketar2....
Ini kan pulak nak pegang dalam pool besar cam ni...hahahaha...
Mahu kena jerit ngan Atok diorang... kih kih kih....

2 comments:

Rai Ourkizuna said...

waaa...besnya kecik2 da belajar berenang... bagus ajar dari kecik.. lebih senang dari ajar org dewasa..hehe.

Azhariah Zuber said...

uish hebatnya. nak baca jugaklah blog dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...