Tuesday, April 17, 2012

Baby Korang Boleh???

Baby korang boleh?
Saya sendiri tak sanggup...
Wekekekek...
Saya suka baca blog Dr Halina
Sebab saya nak tengok mcamana seorang doktor handle anak-anak...
Kehidupan diorang... disamping ada tips-tips yang leh kita share...


Sophea Isabella at 8 month old..
:)

Hahaha.. saya nak pegang Naufal kat dalam pool kakak Aqilah pun terketar2....
Ini kan pulak nak pegang dalam pool besar cam ni...hahahaha...
Mahu kena jerit ngan Atok diorang... kih kih kih....

2 comments:

Rai Ourkizuna said...

waaa...besnya kecik2 da belajar berenang... bagus ajar dari kecik.. lebih senang dari ajar org dewasa..hehe.

Azhariah Zuber said...

uish hebatnya. nak baca jugaklah blog dia