Thursday, June 21, 2012

Peminat Aqilah :)


Actually kejadian ni dah lama dah...
Masa saya dan anak-anak g Ikea ri tu...
Masa kitorang dok tengok-tengok barang....
Ada seorang adik ni tegur....(saya anggap dia adik sebab saya rasa maybe dia muda dari saya)
Perbualan dia lebih kurang cam nilah..
Sebab dah lama.. saya pun cam ingat-ingat lupa dah...

"Maaf ganggu.. saya nak tanya... ni Aqilah kan...?" adik tu tanya.. time tu Aqilah dok dalam troly...
"Ha ah.. yer..." Saya jawab sambil senyum simpul...
"Oh... saya peminat blog akak... memang follow dari Aqilah baby lagi.. dah lama dah...saya suka baca blog akak...." adik tu pun mcm malu2.... 
"Ohh ya ke... ok..ok.. Aqilah.. salam aunty ni... " ceh saya mintak Aqilah hulur salam...
"Nak bergambar ke..? mari akak ambikkan..." wekekek.. saje ofer kat adik tu kan.. dah alang2 ye tak...

So bergambarlah mereka... Naufal nampak orang tak kenal melekap terus kat dada papa dia... mcm dia takut orang nak tegur dia...heheheh... Apapun... terima kasih untuk adik tuh.. sebab suka baca blog akak... n mengenali akak walu kat mana akk berada... janganla malu2 nak tegur.. akak ok je klu ada orang tegur... masa adik tu nak berlalu.. beria-ia mintak maaf sebab ganggu... haish tak de ganggu lerr... akak suka klu ada je orang tegur2 akak kat luar (ceeh. bajet artis... kelako betull...) Okey.. itu ajelah citer Aqilah bertemu peminat dia... Act dah banyak kali jugakla reader yang tegur saya anak beranak... tapi selalu lupa nak snap gambar... kah kah kah.. bajet femesla sangatkan... tak de la femes pun.. selalu orang kenal anak-anak saya je pun.... bukan saya.... :)

5 comments:

Irfa said...

hebat ;)
mama pun tumpang glemer

izla said...

memang glemer, macam artis.hheehe

Puteri Satu said...

irfa... alahai.. tak de glemer pun... blogger pinggiran jek pun...

izla... hahah tak de maknanya artis dik...

cikceriacorner said...

wow aqilah..kecik2 da ada peminat..hehhe

syanasaid said...

bagus la org nk tegor kan
aku ni kalo jmp blogger yg aku kenal, nk tegur pn malu..hehee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...