Tuesday, June 19, 2012

Pinggan 4 Segi :)

Eh ada sapa-sapa tahu tak nak cari pinggan
mangkuk bentuk 4 segi mcm dalam masterchef tu kat mana ye...
Kih kih kih.... mcmlah ko masterchef kan nak pinggan mangkuk cam tuh...
Hahahahha... saya berkenan sangat tengok....
Ada sapa-sapa tahu tak kat mana ada jual....




Lawakan...???
Mesti saya masak kena hias2 cam ni kan...
Masakan tak sedap pun.. nampak menyelerakan...
Plzz sapa tahu kat mana ada jual..
Saya nak g beli... :)

Note : Nak raya ni kan.. nak pakai pinggan mangkuk baru.. ahaks..

14 comments:

QA's ~ mamapapa said...

mcm pernah nampak kt Jusco and Daiso :)

notti netti said...

last tiem nampak kat cold storage the gardens......

~ yus ~ said...

rasa pernah nampak kat Aeon Jusco lah...

antalya said...

kuat betul pengaruh masterchef tu hehehe

@e_da said...

sy ada penah nampak pinggan ala2 camni kat SSF jalan tar...

hazlin nazri said...

kat langkawi banyak! tapi jauhla pulak...
try cari kat sogo..

-iLLa- said...

kt ikea byk..

ChemSO said...

Sekaran

chemso said...

Sekarang ni ada 1kedai kat pasar borong selangor ada jual lelong....semua bersegi2...putih mcm tu la...murah jer..nak habiskan stok

farnas said...

Salam....singgah n follow...klu x kberatan meh la singgah rumah kita.Dah dapat ke set pinggan ni,klu dah dpt beli kat na? Saya pun teringin gak...bpa rm...sy tengok kt web ikea ada yang mangkuk tu sja....

farnas said...

Sss...

SyimahomemadeCakes said...

tengah mencari juga pinggan ni..

SyimahomemadeCakes said...

tengah mencari juga..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ssf banyakkkk