Tuesday, July 10, 2012

Kurung Pink Kakak Aqilah

Kain pink ni dia yang pilih sendiri...
Kitorang keluar beli kain ni dah lama.. time Atok Aqilah nak g umrah ri tu...
Cari kain plain nak buat jubah...
Tapi biasalah dia yang nyebok.. nak jugak2 kain kaler pink ni...

Ni dah siap buat baju...
Atok dia je pun yang jahitkan....

Time ni nak g kenduri kawin...
Siap ber`eyeshadow' lagi...
Dia pakai sendiri tu.. 
Kalau tengok betul shomot... tapi dalam gambar tak nampak shomot plakkan...

Sweet tak saya pakai kurung pink ni...??



Note : Kat dalam almari tu.. ada 2 pasang kurung yang Aqilah belum pakai atok dia jahitkan... kebetulan memang suruh mak buat besar sikit dari size sekarang, so leh pakai terus raya nanti... :)

4 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alahai, kiutnyer kak aqilah berbaju kurung,
persis wanita melayu terakhir ghiteeeww!!!.. =)

~ yus ~ said...

comel Aqilah berbaju kuring pink. Suka tgk rambut Aqilah ni...

Irfa said...

comel je kakak ni siap ber eye shadow lagi.kalah acik ;)

Puteri Satu said...

leily - dia sebenarnya suka pakai baju kurung.. tapi kita ni risau..sebab dia lasakkan..bimbang terpijak kain. dah tersembam plak nanti..hiks...

yus - rambut dia cepat panjang yus.. jap je dah panjang...

irfa - itula maknya ni pun tak bereyeshadow..dia lelebih..hiks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...