Friday, July 27, 2012

Menu Semalam :)

Menu Ramadhan ke-6

1 - Asam Pedas Tenggiri
2 - Goreng Bayam
3 - Telur Dadar (Hahaha kes dah jemu makan ayam dengan ikan)
4 - Karipap (Mak saya mang dah buat byk2 simpan dlm freezer)
5 - Roti John

Itu saje.. apa yang pasti... Ramadhan ke 6 masih belum terbabas ke Pasar Ramadhan lagi... janji kenyang kami sekeluarga dah cukup... yang pasti... semua lauk panas2 lepas di masak.. memang berselera...

Saya memang sangat-sangat tak sempat nak snap gambar. ni time dah makan dok snap gambar...
Haish.. maybe pengurusan masa saya tak betul kot... petang2 selalut kelam kabut...

Ni karipap mak saya buat... :) 
Terbaeeeekkk....

Nota : Salam Hari Jumaat Uolls... :)



4 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

salam kenalan ;)
samala cam kami..so far sume menu berbuka masak sndiri..kecuali kuih muih beli kt Param je =D

Puteri Satu said...

shima - salam kenalan dari akak jua.. samalah akak pun gitu... beli laun kat pasar ramadhan ni.. semua tak kena kat tekak... alahai... baiklah masak sendiri walupun cuma goreng telur ye tak...

aimaniman said...

sama jer.. cuma bila anak sakit dapur x berasap le.. abah makan ngan anak2 kat rumah dan mama buka n sahur menu hospital ler..dah tu guna gl minta 1st class dpt 3rd class juga.. x tau le apa masalah htar ni..
kelenjar air liur tersumbat simptomnya bengkak bwh muka dan rasa sakit dan bengkak ni akan membesar jika dibiarkan

cikceriacorner said...

wow akak..bestnye..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...