Tuesday, July 17, 2012

Novel Rozita Abd. Wahab


Mesti ramai yang suka baca novelkan...Termasuk jugak saya.. tapi sekarang.. masa memang tak de langsunglah nak ngadap baca novel...So memang dah lama tak beli novel... padahal kat umah tu masa bujang dulu saya dengan akak saya dok kumpul novel satu almari kat umah saya tuh... memang banyaaaak sangat...

Daaan nak dijadikan cerita.... dalam dua tiga minggu lepas... akak saya dok pm-pm saya kat fb bitau.. yang housemate saya dulu rupanya dah jadi penulis novel... alahai.. kenapa saya tak tahu... hahaha tanya plakkan.. sebabnya adalah kitorang dah lama lost contact.... so.. memang tak tahu citer dia... tapi dalam setahun ni we all ada bertanya khabarlah dekat facebook... tapi tak de plak dia citer dia sekarang berjinak-jinak tulis novel... rupanya dah banyak plak tuh novel yang dia dah hasilkan... macam eh-eh tak sangka nyer Kak Rozi (We all panggil dia Kak Rozi) boleh tulis novel... saya plan saya nak dapatkanla sebuah dua novel Kak Rozi ni.. yerlah nak jugaklah bagi support kat penulis yang kita kenal.. selama ni beli novel penulis kita tak kenal.. tapi ni dah ex housemate takkanlah tak bagi supportkan... So pada sesapa peminat novel.. leh lah beli novel kak Rozi ni... dapatkan di pasaran sekarang!!! :)

Note : Eh-Eh macam best plak bila orang tanya ko baca novel sapa...?? Novel ex-housemate saya tulis ni... hahaha mcm riak plak di situ kan... ngeee... tak de la saje jek kata gitu....



3 comments:

~ain said...

pak mertua saya selalu gurau, "kalau baca buku sekolah rajin macam baca novel,mesti masing-masing dah masuk univeriti skrg. tak de lah semua lulus je.."

cikceriacorner said...

wow bestnye kak...kwn akak da jadi novelis...sy berangan gak nak tulis buku..tp xtulis2 gak...hehhe

Puteri Satu said...

aIN - wekeke.. betul tu...

cikceria - akak pun pernah berangan gak jadi penulis...wekekek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...