Thursday, August 16, 2012

Baju Raya Anak-Anak


Petang ni perlu cari selai dua lagi t-shirt atau blouse anak-anak...
Stokin anak-anak pun belum ada lagi...
Hari ni plan nak half day... dan nak ke Nilai Avenue sajork untuk menambah apa yg patut...

Note : Korang mesti ramai yang half day hari ni kan... untuk yang nak bertolak balik ke kg... 
Berhati-hati di jalanraya.... biar lambat asal selamat... kalau mengantuk.. 
sila bukak radio kekuat dengar lagu raya... hiks..



2 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

saya keje sampai esok, tapi esok opis bagi balik half day, saya beli cargdigan t kat Brand Oulet mmg murah gila la kak, kalo saya bagitau regenya sure akak tak pecaya punyer...

mama tisya said...

sy kj lg smp esok...

**tudung 2 layer ada jugak tp rmi yg bli 3 layers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...