Monday, March 11, 2013

Sabtu - Beranak 3 :)

Abaikan Aqilah tepi sebelah kanan yang duduk punyalah tak senonoh...ahaks


Sabtu lepas, jiran depan rumah minta tolong jagakan anak dia (Anak dia sorang je baya Aqilah nama Alia - Hahaha penerangan yang lengkap)... Dah kebetulan saya pun tak buat apa... apa salahnya saya tolong jagakan anak dia.... dan kebetulan jugak, Aqilah memang best friend dengan Alia... Tapi alhamdulillah... Alia budak yang baik.. mungkin dia pandai bawak diri sebab duduk rumah orang agaknye... memang tak banyak kerenah... dan tak degil... dan alhamdulillah jugak.. Aqilah ada kawan.. so dia leka dan tak kacau adik sangatlah.. cuma adik jekla.. lately ni suka pelangkong orang... hahahhaa... klu datang angin nak pelangkong orang.. dengan botol susu dia tu pun dia belasah.... not good la sayang... mama jentik tangan dia... hohoho...

Apapun... tak susah sangatlah ber`anak' tiga ni... mungkin disebabkan 2 anak sendiri + 1 anak orang lain kot... kalau anak sendiri 3-3 mungkin berbeza pulak situasinyakan...

Note : Ohh saya masih beranak dua.. belum beranak 3 ye... kui kui kui...

1 comment:

mama ila said...

hehehe..xper..dah masa untuk beranak tiga kot pasni..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...