Thursday, March 21, 2013

Sehangat Asmara

Malam tadi dah pun episod 27... 
Sesiapa yang follow citer ni..mesti dah tahu... 
Zainal dengan Kay bakal menikah sekali lagi... 
Dan itu next episodla pulakkan...

Scene ni diorang kat perkarangan Pejabat Kadi setelah selesai menikah.... 
Yang best... Zainal siap kenyit mata kat Kay..hohooho... 
I pulak yang rasa berdebar.. kah kah kah.. (ok itu kelakar ye..)
Sangat tak sabar nak tunggu next week punya episod...


Kay dok jeling bunga.. ingat Zainal yang kasi..
Hahha rupanya si Azman yang hantar...
Occay.. frust sekejap kat sini...


Ni scene lepas diorang nikah.. otw balik ofis.. hohoo..
Kay kemalangan...
Act kat drama ni dia ubah sikit ceritanya...
Drama lagi best kot....
Si Kay bawak kereta Zainal..
Sebab dalam novel diorang balik bawak keta sendiri-sendiri..
Tak sure kenapa... takkanlah kereta 1 juta kay tu meragamkan..
Tak logikla... so kena tunggu next week untuk episod seterusnya...
So selamat menonton...

Note : Drama Adaptasi Novel yang terbaik dan terkesan kat hati yang pernah saya tengok, yang pasti tak memboringkan dengan cerita yang meleret-leret. sekian.

5 comments:

nurulhuda said...

akak, saya pun follow kat dailymotion, baru episod 15 =) nii terpengaruh ngan akak laa.. hehehe

Puteri Satu said...

ya ke ..hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

alamak tak tgk pulak..

♥ Wina ♥ said...

tengok jugak..sukeeee!

dya said...

dya pun x miss tau kak..siap recording tue,,weekend je msti repeat semula cete tue...nk tgk sape yg langgar kay masa tue...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...