Monday, March 25, 2013

Tangle Repunzel - Favourite Story Aqilah

Actually pernah bawak Aqilah tengok movie nI dulu.. Then dia memg sukalah.. Kebetulan semalam chanel 615 main story ni.. Dah memg set record awal2, takutla ada Hal atau trlupa ke kan.. Eh saya pun suka citer ni.. Best.. Masa Repunzel brtemu semula dgn ayah-bonda nyer tu memg touching giler.. Menitiklah jugak airmata... Oh kartun jek pun.. Eh tapi memg sedihla.. Serius, sedih! Anak2 saya memg kusyukla tengok.. Korg tengok x?

9 comments:

Orked said...

kartun peberet aqilah saya juga..

zarena heeney said...

suka tgk rambur repunzel..cantik

antalya said...

melayan jgk ngan anak2. jgn tak tau Iskandar kemain suka citer nih.maybe sbb kaler2 ngan mata katon tu bulat besar

sW33tdARLiNG said...

dari kecik pun suka citer2 dongeng fairytales ni sampai ke tua... huhuhu

Aty_Fared said...

Eerrr..sy suker cerite2 mcm ni...alaaaa..tak tau smlm ade...

Fizah said...

salam kakak! hihi

jom meriahkan GA sy kalu sudi

http://susunatursioca.blogspot.com/2013/03/miniature-cute-watch-giveaway.html

;)

Bb said...

blog walking.. nice blog.. rapunzel tgk banyak kali pun tak boring. :)

siti hajar Mohamad said...

Anak2 sy pon suka sgt2..tengok ulang2 banyak kali pun xpe, tak boring:)

siti hajar Mohamad said...

Anak2 sy pon suka sgt2..tengok ulang2 banyak kali pun xpe, tak boring:)