Monday, July 08, 2013

Satay Willy Kat Putra Nilai

Rasanya dah sebulan dah kot Satay Willy ni bukak kat Putra Nilai...
Sebelah Dataran Nilai... dari jauh dah nampak....
Saya dah lama sangat nak makan Satay Willy ni..
Pergi je kat Kajaang tu.. confirm tak de parking...
Dan confirm penuh.... kita ni dengan anak2 tengah lasak...
Macam tak sesuai klu nak tunggu2 lama kan..
Dan saya bukan seorang ibu yang penyabar.. nak hadap anak menakal tengah2 orang..
Baik balik rumah sebelum ada benda yang tak sepatutnya terjadi... hahaha...
Sekarang saya memang boleh kira dengan jari makan kat luar...
Selebihnya memang tapau makan kat rumah...
Tunggulah budak2 ni dah behave sikit nanti...
Baru boleh feeling2 nak makan kat luar.... hohoho....

Gambar : ambik dari FB Willy Satay time opening ri tu...


Ni satay yang kitorang beli ri tu... memang sedap dan sangat2 puasahati...
Tapi kuah dia saya kurang berkenan sebab kaler kurang memberangsangkan...hahaha..
Kaler pucat dan putih... memang kurang mengiurkanlah.. tapi sedap....
Korang kena try beli dan rasa ye....

Ni alamat kedainya:-

PT9910, Jalan 1/3G Putra Point,
Fasa 2, Bandar Baru Nilai,
71800 Putra Nilai.



2 comments:

Amanda Suria said...

Thanks for the info dear...boleh cuba ni....

zana-norzana said...

ohhhhhh dah ada kat Nilai ya!!!! Nanti bolehlah cuba.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...