Friday, December 19, 2014

Mary Kay

Pagi ni nak citer barang best...
Sekarang dah bermacam-mcm produk kecantikan ada kat pasaran...
Saya pun mcm... eh produk ni bagus.. ooh produk ni pun bagus.. bila baca testimoni...
ooh yang sana lagi bagusla... hadoi mana satu nak pilih ni...
Memang kita byk pilihan.. banyak pilihan lagi bagus...
Tapi kita kena tengok kesesuaian dengan jenis kulit kita jugak kan.. bila nak beli produk2 kat pasaran sekarang... so.. satu produk ni.. insyallah memang selamat dan berkesan sebab sebelum kita guna... agent-agent sah ini akan menerangkan apa yang sesuai dan apa yang tak sesuai utk jenis kulit muka kita.... so.. disitu.. korang dah rasa selamat... 
Yang saya nak bitau ni ialah produk Mary Kay...
Alaaa mesti semua dah tahu kan... mesti korang kata.. alaaa mahal... tak mampu...
Dari korang pakai produk yang tak de branded kat pasaran... 
Memperjudikan kulit korang utk kesan jangka panjang....
Dari sekarang mungkin kita kena fikirkan utk gunakan produk yang ada brand..
Tapi mampu menjaga kulit kita sepanjang umur kita... 
Sebenarnya memang kita rasa mahal.. tapi tahan lama... 
Contoh cleanser... klu saya guna safi balqis.. harga RM12 kot yang besar tu...
Dua bulan je saya pakai.. hahaha.. benda murah kan.. so saya belasah kaw2 hahaha..
Bila barang mahal.. mungkin sayang.. so boleh guna 3-4 bulan... 
Sebenarnya banyak barang-barang mary kay ni..
Sebelum ni saya pun tak tahu...

Satinhands ni serius cakap wangi sangat....

Produk penjagaan wajah mary kay.. dari alam semulajadi..
So tak yah risau insyallah memang sesuai dengan kulit... 



Eh nak bitau.. lipstik dia rupanya banyak kaler yang cantik2..
dan memang best pakai... tak rasa mcm pakai lipstik struktur dia
ringan dan lembap... uols kena try beli satu.. rasa dulu memang best... 

Dan banyak lagi lah kosmetik mary kay yang best-best...



yang ni memang saya dah pakai lama... 
selalu kita pakai lipstik g keje 7-8 jam kan..
So seminggu sekali.. kita boleh mask bibir kita...
Untuk bersihkan... memang bagus... buat bibir kita nampak segar..
dan merah... tak kering2 semua... 

so sapa yang berminat boleh contact
Nurul  - 013-3683356
atau boleh jengah facebook 

Kalau uols nak invite dia attend for free demo pun boleh tau..
just contact her... korang must be try...
Insyallah puashati ....

1 comment:

cikceriacorner said...

akak da pakai mary kay ek..memang bagus..produk tu..dulu sy penah pakai..tp skrg xlg..hehheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...