Wednesday, March 16, 2016

Banyak Nak Citer... Tapi......

Sebenarnya banyak nak citer kat blog nih..
Tapi malas sungguh nak update....
Ada je kot masa nak update...
Bukan kena update pepanjang pun kan...
Tapi adoilah... malas pun ye...
Act rindu kat blog nih...
Rindu zaman blog ni update hari2...
Tak de orang baca pun saya tak kisah...
Sebab ini minat saya sejak 10 tahun dulu....
Ya allah.. sedar tak sedar.. dah nak 11 tahun kot blog nih...
Saya bermula pada tahun 2005 klu tak salah... ya ampun.. dah lupa...
Setahun sebelum saya kawin saya buat blog...
Allahuakbar... Saya pun dah lupa sapa nama bloger yg tolong saya buat blog nih...
Blog dia pun dah terabai saya rasa.. nanti nak throwback baliklah kisah dulu2...
Hehehehe.... lama kan... dah nak masuk 11 tahun usia blog saya ni..
Lagi tua dari Aqilah... hehehehhe....
Zaman tu zaman bujang... belum kawin belum ada anak...
Masa terluang bersepah2... hahahaha...
Sekarang masa tak cukup.... acaner tuh...
Tapi orang kata nak tu seribu daya..tak nak seribu dalih...
Apapun saya tetap sayang blog saya nih...
:)

5 comments:

mama ila said...

alahai..samalah kita..hihihi..sebulan satu entry..haishhh busy memanjangkan...

idzwa kamaruddin said...

wahh lam nyer berblog..

tenku butang said...

wow.. 11 tahun dah usia blog.. tahniah..

tenku butang said...

Hai.. Cakk..
done follow sini no 626
Jom berkenal kenalan kita..
Sudilah kiranya follow teman yea..
http://tengkubutang.blogspot.my/

kalau minat kucen.. boleh follow sini juga
http://kucenkucenbelog.blogspot.my/

tenku butang said...

Hai.. Cakk..
done follow sini no 626
Jom berkenal kenalan kita..
Sudilah kiranya follow teman yea..
http://tengkubutang.blogspot.my/

kalau minat kucen.. boleh follow sini juga
http://kucenkucenbelog.blogspot.my/