Friday, July 27, 2007

Botol Susu Aqilah...




Dah habis citer pasal bunga...kita citer pasal botol susu plak...act..Aqilah dari lahir guna botol susu Anakku...elok je..kebetulan...akak ipar ada hadiah botol susu jenama Pigeon...dah dia suka sangat plak botol susu Pigeon tuh...botol susu lain dah macam tak nak...Yon kata maybe lubang puting Pigeon kecik...so dia suka...Yon pun belila puting Pigeon tukarkan puting botol Anakku..sebab aku dah beli 4 biji botol Anakku..rasa rugi plak...tapi dah tukar puting still dia tak nak gak botol Anakku tuh..so..Yon pun belila lagi botol jenama Pigeon tu..sekarang aku cubakan Aqilah botol susu jenama Avent plak...dia macam suka macam tak suka...kebetulan Avent ada sale kat Mums Care...2 biji yang 9 oz...RM39.90 je... Aqilah cam suka..cam pelik pun ada dengan botol susu tuh...aku harap dia suka...next month aku boleh belikan lagi...tapi klu tak suka...terpaksa belikan jenama Pigeon tu balik...huuhuuu... Aqilah...Aqilah...anak mama sorang ni...

6 comments:

yun said...

kecik2 dah pandai memilih
ish ish ishh

~ yus ~ said...

dapat rasakan kebahagiaan kak puteri sebagai seorang ibu. Tahniah atas kelahiran Aqilah Najla. Semalam bukak blog ni bersama Aqil, dia baca Aqilah , ketawa dia...dia kata sama mcm nama dia...tapi yg ni girl yer ibu!!hihi

PuteriSatu said...

yun : tuh la pasal..dah besar nanti tak tahu camana ye...biasala bebudak..mang gitu...

yus : mang betul yus..act..akak mang suka nama Aqil tuh...tu yang taruk Aqilah tuh...klu lelaki dah plan nama Aqil Naufal..dapat girl Aqilah Najla...akan datang insyaallah Aqil Naufal...huhuhu..lambat lagi aar... salam peluk cium untuk Aqil ye...

Mama Adam Mukhriz said...

try ler puteri botol AVENT tue ..bkn apa ramai kata bagus ..adam since lahir guna botol tue ..kurang kena kembung .. plus dia pandai BF pun since guna botol avent nie .. diana beli 1 set dgn Breast pump dia .. rasa selesa sgt ..aqilah nie sajer jer tau ..bg mummy dia penin jap ...he..he..

PuteriSatu said...

mama adam : tuh la pasal...rasa nyesal je dari dulu tak beli botol tuh... itu la pasal Aqilah ni..nak uji mama dia tuh kot ye...orang kata baby boy tak banyak ragam ek...tul ke..adam dulu masa baby mesti baik kan...

Selipar Jepun said...

Aina Qistina memang pakai botol susu avent ni... ok jer... suker...