Friday, July 27, 2007

Bunga Dari Yon...



BUNGA DAN UCAPAN YANG YON BAGI...


Walaupun hari ibu dah lama berlalu...tapi...mengenangkannya kembali..buat aku rasa bangga..terharu..gembira...semua ada...aku tak sangka yang Yon akan ingat tarikh hari ibu..padahal..masa tu aku baru 2-3 hari bergelar ibu...rasa nak nangis je masa tuh...takkan aku lupa saat aku baca ucapan dari Yon kat kad pada bunga dia beri...masa tu aku masih di hospital melahirkan Aqilah...dia letakkan atas katil..masa tu aku dengan dia pergi jengok Aqilah kat NICU...aku breastfeeding Aqilah dia kata..dia nak pegi solat Asar...punyala lama..rupanya dia pi beli bunga and letakkan kat katil kat wad aku..patutla solatnya lama...tapi masa hari bapa...aku tak sempat beli apapun kat Yon..sebab masa tu aku dalam pantang..kena perintah berkurung...tapi aku stil wish dia...

Alhamdulillah...kasih sayang Yon tak pernah berubah untuk aku...dan aku bangga dan rasa cukup bertuah kerana diberi peluang menjadi seorang ibu...dan mama pada Aqilah Najla...klu difikirkan...seorang kawan aku...yang dah bertahun kawin...still usaha nak dapatkan zuriat...duit tak yah cakapla dah berapa banyak habis...dan aku..alhamdulillah...tuhan permudahkan segalanya untuk aku...bersyukur tak terhingga...dan aku sentiasa doakan kawan aku tu semoga dikurniakan zuriat…insyaallah…

5 comments:

kasihlatifah78 said...

bertuah nya ko dapat suami yg romantik camtu.... laki aku jgn harap laaa....

PuteriSatu said...

kasihlatifah78: ala..tak per la..yang penting kasih sayang tuh..dia tak romantik pun tak per...setiap lelaki ni ada cara tersendiri nak luahkan kasih sayang...yang penting bahagia...tul tak..?

yun said...

wahhh romantiknye husband dia..syukur alhamdulillah. bertuah akak dpt suami yg betul2 menghargai :-)

PuteriSatu said...

yun : so far alhamdulillah...insyaallah yun nanti pun dapat hubby yang lebih romantik...

minnie said...

Baguslah.. Suami akak sgt menghargai akak.. semoga ianya kekal sampai bila-bila.. amin