Tuesday, July 31, 2007

Bouncer Aqilah....




Weekend baru ni...mak balik kg...so tinggal la aku ngan Aqilah kat umah hari Sabtu..becoz sabtu Yon keje...hari Ahad dah plan nak pi Jusco Maluri ...jenjalan bawak Aqilah...kesian dia...6 hari dok kat rumah je...hari Ahad mama n papa bawak Aqilah pi Jusco...nak bawak pegi taman...musim hujan...kebetulan ada Baby Sales kat Jusco...kebetulan kitorang saje belek-belek bouncer...konon nak try tengok Aqilah suka tak kat bouncer...kitorang cuba letakkan dia...boleh dia lelap kat atas bouncer tuh...Aqilah..Aqilah...nak snap gambar tak sempat...sebab bateri kamera kong...Yon kata..maybe dia suka kot...tak plan nak beli pun..tapi dah kebetulan murah ada sale...beli je la...klu dah keluar shoping tu...semua barang untuk Aqilah...anak mama n papa yang comel..yang manja tuh...balik rumah...bersuka ria dengan bouncer tu...suka kot...terkekek-kekek dia dok dalam tuh...hai anak mama...comelnyee....

16 comments:

Mummy Rizq said...

eh! dah balik keje yer.. welcome back! comel aqilah....

PuteriSatu said...

mar : dah 13/7 ri tu dah naik keje....naper aku komen kat blog ko tak leh...frust aku...

comey la..bebudak seme comey...naper...nak ushar calun menantu ke..muahahaha..

zz said...

ingatkan car seat td...brp rega weii...nmpk orennn lerrrr..muahaha

PuteriSatu said...

itu bouncer bukan carseat la mama afif...rege murah je rm89.90 kat JJ...a;a nampak oren...lawa tak...?

Kak Lady said...

puteri...aqilah dah pandai mengekek ke?...Comel dia...suka tgk accessories anak2 sekarang...macam2 kan...dulu2 takde...rasa nak aje beranak kecik...tapi tak boleh lah...dah tak larat lagik....

lempoyak said...

laki aku pun dh komplen, asyik kuar je beli brg anak, ade sale je beli brg anak.. tiap2 bln pun beli brg anak..

last2....

papa nk bergaya kene le tunggu time raya baru boleh tukar baju baru..

PuteriSatu said...

kak lady : dah pandai...bila dia terkekek kuat sikit...dia jadi terkejut ngan suara dia..pehtu dia nangis...kelakar je...

bolehlagi tu kak lady...selagi ada rezeki ..boleh lagi...

PuteriSatu said...

lempoyak : ya ke...sian papa dia kan...papa Aqilah pun sian gak...poket bocor...segala mala nak beli...

raya tema kaler ape lempoyak? share ler sikit...

minnie said...

salam..
wah lawanya bouncer Aqilah... Jelesnya... Zaman kita dulu tak dapat la cemtu.. Ditambah plak letak Aqilah yang comel dalam tu... Lagi la menarik hati sape aje melihatnya...

Yatie said...

macam2 barang bebudak skang bleh dapat .. cantik2 and comel2 .. kita dedulu tuh apa pun takde .. hehehe ..

ontahsapo said...

nanti beli bouncer utk mama dgn papa pulak ok..!!!

PuteriSatu said...

minnie : tuh la kan...zaman sekarang nih...memacam ada...kita tak terpikir pun barang yang ada jual...ada dijual..

yatie : tul tu yati...kita dulu...dokla terketik atas tilam...tak de bouncer-2nye...

ontahsapo : aĆ” yerla tuh...nanti mama dan papa plak beli...

Anonymous said...

Adakah seseorg telah bergaduh dengan anda????? (Blogger juga)

PuteriSatu said...

anonymous : entahla...pada saya itu cuma satu perselisihan pendapat...dan dengan ikhlas hati saya dah minta maaf secara jujur dan ikhlas...yang lain terserahla...hanya tuhan yang lebih mengetahui...saya tak suka berdendam...yang lepas biarla berlalu...untuk apa kita nak berdendam...kerana hidup kita bukan selamanya didunia ni...akhirat yang kekal...ajal maut esok lusa kita tak tahu...so saya dengan ikhlas dan jujur minta maaf...klu dia tak maafkan...terserah...so saya dah lepas...

s * h * i * m * a * h * z said...

wah.. aqilah ade tools baru.. cepat2 besar ye.. nnt bole teman mama ngan papa g shopping

PuteriSatu said...

shimahz : tuh la...suka dia...belum besar pun dah teman papa ngan mama dia pi shoping..dah besar...mama ngan papa kot temankan dia pi shoping plak...