Monday, August 13, 2007

AkSi AqIlAh GeNaP 3 BuLaN...





TAPI STILL KENA MONITOR..BECOZ KLU BOTOL TU JATUH AQILAH TAK RETI NAK AMBIK BALIK...

9 comments:

kakLuna said...

wanginya....bau susu :)

tangan pun comeyyy je..merah2...

kasihlatifah78 said...

yaya dah dekat 7 bulan pun malas lagi nak pegang botol sendiri... manja terlebih laa tu... ikut mood dia jer... kalo rajin dia pegang.. kalo tak kita laa kene pegang..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

ewahh..cara pegangnyer lebih kureng afif jerkkk...hikhikhik..

PuteriSatu said...

luna : wangiiiii...

cik anak : ya ke....aqilah rajin pegang...klu dia lapar sangat...lagi dia tak bagi kita pegang..dia je nak pegang botol susu tu..padahal klu jatuh..dah tak reti nak ambik dah...muahahha...

zu : sama kan...bebudak baru pandai pegang memang stylenya sama kot ye...

pB said...

terconggeng conggeng kening minum susu ...

PuteriSatu said...

pb : itula pasal...sepenuh perasaan...

angah said...

Pandainya dia pegang botol susu... Adneen at 14 weeks tak pandai pegang lagik, mungkin sebab siang jer guna botol kot, malam direct nursing.

Anyway, tahniah atas kelahiran baby ya.

HAnA-Ni-Mo-Nai said...

eheheeh..muka baby aqilah cam anak jepun arr...ske tgk..sgt comel..tgk baby cute ni tingin lak nk ada anak sendiri..ahahaha..

PuteriSatu said...

ANGAH : oh ya ke angah...syok aar leh bf sampai dia besar...kita frust coz aqilah dah tak nak bf...frust sesangat..

HANA : boleh la tuh..bila lagi...anak hana nanti lagi cun melecun..cam mama dia cun melecun..kan...