Monday, October 08, 2007

Baju, Kasut, Mainan Raya Aqilah...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Semalam Mama & Papa Aqilah bershopping untuk Aqilah...penatnyeee...Aqilah pun penat...pukul 10 dah kuar untuk pegi ke Ampang Point...tumpuan kat Mom's Care...rambang mata tul Mama Aqilah pilih baju tuk Aqilah...semua 50%, 30%...diorang ni mang pandai tul wat sale time raya nih...dah membuang duit kat Mom's Care tu...Mama & Papa Aqilah pegi plak ke Outlet Brand...berkenanla plak kat gown merah kat Osh Kosh kat situ...dah Mama Aqilah pegang satu...dua...kat Outlet Brand...last..singgah kat Royal...laa..lawa-lawa gak gown kat situ...capai satu...tak per..papa Aqilah ada leh bayarkan...muahahaha...papa Aqilah beli sandal..mama dia...tak beli apa pun...uuuwaaa....! tak perla..janji Aqilah banyak baju...mama takat 2-3 pasang dah cukup...balik-balik umah...kira-kira baju raya Aqilah...lebih dari 6 pasang...bila masa Aqilah nak pakai ni sayang....

Petang..Aqilah tido...mama & papa Aqilah sambung shopping lagi kat One Utama plak...kali ni nak shopping baju untuk Papa Aqilah kat Padini...orang punyala ramai...mama & papa dah tak larat tengok orang...act papa aqilah mangler cerewet sangat pilih baju dan suar...mama dah tak larat tunggu...hati ni dah teringat-ingat kat Aqilah kat umah kena tinggal...nak bawak...orang masyaallah punyala ramai...lepas papa aqilah shopping baju dia...mama & papa singgal JJ...punya la ramai nya gak orang..maybe semua shopping untuk last minute...belikan books & toys untuk Aqilah...dan toys pooh...Aqilah kan suka Pooh..papa dia belikan Pooh yang besar tuk Aqilah..sama besar ngan Aqilah...muahahha...balik umah papa ngan mama dah penat sesangat...singgah pasar ramadhan tuk beli lauk berbuka...penatnyee.....

Kat atas tu...gambar baju-baju, kasut dan mainan raya Aqilah...ada lagi..tapi nantila mama Aqilah snap lagi ye...

12 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

lawanyerr baju dia...brp abis tuuhh...

yun said...

auntie nk pinjam patung pooh aqilah tu bwk blk beraya boleh tak? hehehe

Yatie said...

amboi, sakannya bershopping:p

aku dah nak balik dah petang nieh .. insyaallah ada rezeki kita jumpa la ek nanti .. no tipon karang aku post dalam blog aku ..

so sementara sempat nieh, aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kat ko sekeluarga.. Maaf kalau ada salah and silap sepanjang perkenalan kita di alam maya nieh ye .. semoga ceria2 selalu di hari raya nanti:)

PuteriSatu said...

zu : lawa ye...baju afif pun lelawa gak...abis ada la sesikit...

yun : boleh...tapi pooh qilah yang kecik tu lehla..yang besar tu takleh...sebab papa qilah baru je beli..qilah lum puas main lagi...muehehhe..

yatie : oo dah nak balik mesia ek...ok..nanti apa2 hal aku kontek ko...insyaallah kita leh jumpa...

aku pun sama..

AKU SEKELUARGA INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN UNTUK KO DAN KELUARGA GAK...MANA TERKASAR BAHASA...TERSILAP KATA TU...AKU SUSUN JARI SEPULUH MEMOHON AMPUN DAN MAAF YE...

KLMari said...

Hah tu dia wehhhh !!! Seronot nooo Aqilah nak beraya.....Selamat hari raya, maaf zahir batin..bebaik drive balik kampung pahang and sepang wokey !!!

idham said...

:) waduhhhh.....lucky AQILAH...lawa2 baju tu, manalah tak rambang matanya...good taste la mama!

jauhnya gi shooping pakaian raya papa...last last dapat ka?

eh, so mama sendiri tak de beli ka?

apa2 pun, saya ucapkan SELAMAT HARI RAYA - maaf zahir batin - enjoy bersama keluaraga tersayang!

idham

mimie said...

ambooii....banyaknye baju ghaye Aqilah . ni ghaya sakan ni namanye . mimie pun beli baju aiman hari minggu tuhari .tp aiman tak itot....kang ilang plak dak tu susah . tp mmg geram tgk baju dak pompuan nih . ni yg teringin nak anak pompuan plak . ahakksss !

zino said...

selamat hari raya aidil fitri dan maaf zahir batin..

kasihlatifah78 said...

amboii..tomeinya baju aqilah... abah yoyo ngan yaya sibuk nak belikan baju kebaya utk diorg...mueheheh....

angah said...

cantik2 baju anak dara tuh yer.... Adneen tak de gown pun sebab nampak pelik dia pakai. spisis kepala botak huhuhu

::ziLla:: said...

hehehe...samalah kita, gile beli baju anak, tambah2 anak pompuan nih...

YusVogue said...

wah... bestnya
geram tgk baju2 baby girl ni..
hehe.. cun seh..
nnt bole la up pix raya lak.. huhu