Friday, November 30, 2007

Taaarrraaaaa.....

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Inilah wrist band yang dicari...huhuuuu....mesti Aqilah suka kan...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Sempat rembat sepasang skirt tuk Aqilah...mesti Aqilah pun suka kan...
Semalam dah rembat 2 pasang baju Aqilah...ri ni sepasang lagi...baju Aqilah banyak dah tak padan....anak mama sedang membesar kan sayang..

18 comments:

MamaHadzEq said...

wah....jam sama ngan ajik..tapi ajik dah campak ghata2 dah jam tangan tue.. muahahhaha.. dah bosannn...

PuteriSatu said...

shiem - ya ke...wekekek..bebudak biasala...benda baru dibelek2...lepas 2-3 jam..dicampak habis...biasala tuh..lebih2 klu baby dah pandai bukakkan sendiri barang yang kita pakaikan lagi la..cam aqilah stil lum pandai nak buka sendiri apa yang kita pakaikan...dah pandai nanti..seme ditanggalkan ...tengokla nanti...

Mak Su said...

alalalala, sumelnyer baju tu

Lily Safiyya said...

alaa...cutenya benda tu...ada bunyi2 ekk? nanti lily besar sket boley le kita beli ...

baju pun tomey jugakk...best ada baby girl ni kan kan kan

zino said...

kalau mama suka aqilah pun suka hehe

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ekekek...sebenarnya mama aqilah yg suka kan??
kan akak kan?kan?kan?
ahakssss...dah makin besar aqilah,makin comeyyy..ahaksss

happyirfa said...

SALAM KAK PUTERI..
ITULAH UNTUNGNYA JD ANAK PERTAMA.
JGN NANTI YG KE2 ATAU KE3 DAN SETERUSNYA DAPAT BELEN2 JER..
HE HE GURAU JER.SAYA PULAK X BOLEH BAGI BARANG KAKAK PD ADIK SBB LAIN JANTINA.

umi ameer said...

hi puteri,
tima kasih jenjalan kat blog akak, meh la lagi ek?

kita suka benau orang citer2 pasal anak2..

arsaili said...

so purple..ahaks..betui ker budak2 kena pakai color yg terang benderang utk merangsang otak?

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

oo..ini upernyerrr....nk nk jeles nih...same ngan ajik...afif nk gakk
>> kalau bg afif..gerenti belek itu jer..pastu msuk mulutt...ermm...nk..nk ..plak..afif mmg suka belek jari jemari dia...kira duit agaknyerr...hehehehe..brp rm tuh...mn nk cr erkk..

sitilina said...

besaqnya jam aqilah... larat ke nak bawak tu. hehehe.

mami hafiy said...

besaqnya jam aqilah... larat ke nak bawak tu. hehehe.

Mummy Rizq said...

inilah dia kalao ada anak pompuan... macam macam nak dibelikan.. anak lelaki ni kuwang sket...

PuteriSatu said...

mak su - baju bebudak..nampak comella...kan...

mama lily - tak dak bunyila...hiasan semata2...heheh...

jom pi beli untuk lily..mesti dia suka...

uncle zino - uncle zino pun suka...mueheheh..

watashi - mama dia lagi suka benda alah tu sebenarnya dari anak dia..mueheheh...makin besar makin comey...cam watashi yang cun...heheh...

irfa - itula..selalu jadi cam tu kan...tapi orang kata nak save bajet..itu yang tak beli yang baru tuh....kan...

umi Amer - kita pun suka benau citer pasal anak...muehehe..

arsaili - ye betul...! baby akan terangsang tengok colour yang terang2..

zu - wekekek...aqilah sejati sejiwa ngan ajik...afif kena suruh mama beli satu...nanti aqilah tak mo kawan...mueheh..

aunti lina - berat aar aunti...mama qilah beli jam besar sangat aarr...adeeeh..beraatt...hehhe..

mar - tul kan mar...tapi si rizq tu aku tengok memacam gak hang beli..klu dah nama anak..tak kira laki pompuan...ada je benda nak dibelikan....tul tak..?

Ceera said...

kalau jadi mama mmg macam nie eks, hehehe...

PuteriSatu said...

ceera - memang macam ni kot...tak tahula mama-mama yang lain...heheheh...tak per..nanti ceera jadi mama..ceera tahu la ccamana ye...

ummi yang montel.... said...

alahaiii....
lemaaah jer bdn.. tgk baju yg comel itu....
biler la nk beli sepasang nih..
huaahahahah

ZH - Ena said...

nie ker yg akak nak cari tu..comel la :D