Monday, December 31, 2007

Gambar Lum Boleh Di Download...Harap Maaf...huhuhu...

Thanks untuk semua yang mengucap tahniah…
Dan nak minta maaf…ingat hari ni nak upload gambar pengantin baru….tapi memang banyak tul dugaan demi dugaan…Bateri kamera plak kong…muahahha…sabar jekla..charger pengantin baru bawak lari…insyaallah tengahari ni dia lalu sini dia bagi charger…nanti insyaallah aku uploadkan petang ni ye…huhuhu…ampun ye kengkawan…ampun..ampun…sabar semua ye…sabar…thanks untuk semua ucapan…

yun said...
ala kak..tepek sekeping pics pon ckup le wat cuci mata hehehe
n'way tahniah dpt abg ipar. tahniah aqilah dpt uncle baru :-)
10:53 AM

mama ranggie said...
mano gambar ye?update ler gambar yo!
12:09 PM

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...
mn gambo pantin br tuh...x sabo nk nengokkk...alhamdulllahh..selaamtttttttt
1:36 PM

viruspadu said...
gambo mana???
erm btw, congrates utk ur kakak ek
2:57 PM

Mak Su said...
oh.. kakak kome kawin.. mana gamba pengantin?
3:58 PM

fealize_eleanoer said...
congrats for ur kakak ..k...
4:44 PM

nanonano said...
camat berbulan madu,
kiki :p
5:30 PM

fiza aka ummu hannah said...
hehe baru nk tny gmbr skalik dh ramai yg mintak gmbr daaa... akak jgn lup atunjuk gmbr klon akak.. eh silap twin akak tu yer.. akekekkekekeke
12:26 AM

Yatie said...
Alhamdulillah selamat dah .. kem salam sama itu pengantin ye .. seronok aaa honeymoon time banjir .. dok dlm umah aje laa tak kluar2 tuh .. ahaks ...
4:34 AM

Abang Long said...
Salam sejahtera. Semoga apa yang dirancangkan terlaksana dengan baik, InsyaAllah.
SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2008. Apa azam tahun 2008 ?
7:11 PM

HE said...
selamat pengantin baru...semoga kekal ke akhir hayat... bersabar jika ada cabaran mendatang... itu dugaan..
7:52 PM

zino said...
selamat pengantin baru...dapat le abang ipar ye tak hehe
12:57 AM

Kaklong Syikin said...
salam,
x de rezeki akak nak sampai ke sg.penchala semalam
8:54 AM

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...
wahh..nnt aqilah dapat akak sepupu yg muda la ye..ahaksss
12:03 PM

Thanks untuk semua...

4 comments:

ummi yang montel.... said...

eh..
kite sorang jer yg terlambat ek.. eheheh
anyway... selamat pngantin baru kt kakak yerr...
musim ujan ni besh oo kawen.. hahah.. lariikkkkk!!

p/s gambo? gambo mana?

PuteriSatu said...

UYM - tuhla pasal...tunggu charger ni...bateri camera kong nak upload ke pc....klu sempat petang ni kita uploadkan ye...

Mak Su said...

pengantin bawak lari charger? kejar dia, kejar dia !!

LILY SAFIYYA said...

selmt pengantin baru to sis...

kite tunggu gambar2 nya yg meriah tuuu...