Wednesday, January 30, 2008

Barangnya Mama Aqilah & Aqilah...

Photobucket

Tadi keluar pegi beli bunga telur untuk tambahan kenduri akak 10 Feb...singgah cantik apa lagi...mesti beli...menghabiskan duit kat situ...terukkan Mama Aqilah nih...Yon kasi duit...aku habiskan kat cantik tuh....act nak beli brooch yang pelik2 je kat situ...tapi dah beli satu beli satu lagi...sebab satu aku berkenan...mesti aku teringatkan Aqilah....haru tul...so..Satu getah rambut untuk Mama..2 getah rambut untuk Aqilah...Satu bekas coin untuk mama...satu bekas coin untuk Aqilah...Aqilah nak buat ape..? Buat main...huhuhuhu....satu Brooch bunga ijau untuk Aqilah...satu untuk mama...Aqilah pun nak pakaikan brooch gakla masa kenduri cik ngah dia nanti ....huhuhu...mesti dia heran ada bunga kat dada nanti kan....hehehhe....

16 comments:

LILY SAFIYYA said...

mama aqilah, nanti pakaikan aqilah gaun yee...mesti somell sangat

PuteriSatu said...

mama lily - tuhla...tak tahu nak pakaikan aqilah gaun atau t-shirt je...tengokla camana nanti...

viruspadu said...

bagus mama aqilah ni sentiasa igt anaknya...

sy beli baju saya... baju saya... baju saya... baru baju nisa... hahahaha... tp baju nisa sekali harung sepluh lai... huhuhu mahai no baju budak la nih

Mamamanja said...

salam PS. sori la.. lama x nyinggah sini. kurang tegar dah skang ngan blog2 ni. huhuhu

amboi... dah besor dah erk baby? rasanya last singgah sini baru pas bersalin kot???

apapun... gitu ler bila dah jadi mama nih. sikit2 anak... :D

nanonano said...

ni lah padahnye klu dpt ank dara kn?
nak melawa cm mamanye jugak,
huhu :p

kasihlatifah78 said...

aku plak skang suka sgt belikan baju anak aku sama.. rasanya dah ader 3 pasang kot yang sama... termasuk salah satunya yang berkaler ijau... kebetulan jer aku beli kaler tu...

Abang Long said...

Perempuan oh perempuan ....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

tuk mamaafif x de ker...untungnyerr..mama dpt..qilah pun dpt...bestnyerr...

Yatie said...

amboi .. sakan shopping ye:p

zino said...

rasanya mama dia je yg lebih2 ni hehe

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

amboi...tak kalah aqilah ngan mama dia..ehehheh
untung aqilah!

fealize_eleanoer said...

kite pon pantang ade duit dlm tgn...harus nak cpt habiskan,,,


huhhh...bahaya..bahaya...

Lily.Lulu. said...

banyak nya beli ... uhuhuhuh ... kalau dah shopping mesti lah x hengat dunia kan

;)

Ummi Yang Tomey said...

huhu..
nasib la ank2 ummi sumer hero.. kalu girl2 mcm mama aQilah.. abih aar duit ummi.. tiap2 hari msti nk beli pepe utk dia.. ekekek

p/s sbb brg2 accesories utk baby girl ni sungguh giler2 cantik n comel n cute n geram....

umi ameer said...

hai mama aqilah...
lama tak buat entry nih.. bizi sangat ke?

i have to inform you that you have been tagged, kindly answer ek..

jalan2lah kat blog saya untuk maklumat lanjut, okay?

thanks

Alinlai said...

shopping jgn tak shopping :)