Thursday, January 24, 2008

Hadiahnya Mama Aqilah...

Taaarrraaaa….lawa tak…? Ni Yon belikan…sempena apa aku tak tahu....yerla…dah nak dekat setahun dah…dengan adanya Aqilah…Yon dah lupa nak belikan something untuk daaaaku ini…kesian aku kan…? Gambar ni diambil on the way ke ofis…aku tengah boringla sesangat sebab bapak polisi yang jaga kat traffic light tak kasi aku jalan suh aku berenti…so …aku pun snap-snapla apa yang patut….nilah benda alah yang Yon belikan untuk aku….lawa tak…pada aku lawa sesangat….aku berkenan sesangat…cantik sesangat….huhuhhu…

Photobucket

1 comment:

happyirfa said...

salam kak..
lawanya. hubby sy pun dah lama x beli apa2.kat saya.dia bg duit jer suruh beli apa yg sy suka..mana best