Friday, March 28, 2008

Barangannya Aqilah & Mama Aqilah...

Act..dua hari lepas Mama Aqilah ada wat order online `bip' kat WMC...dan hari ni Pos Expresnya sampai...

Taaarrrraaa....!!

Photobucket

Inilah dia `bip' pilihan Mama Aqilah untuk Aqilah....lawa kan...

Photobucket

Dan hari ni kitorang punya Kementerian ada Mesyuarat Agung Puspanita....dan selalunya jika ada mesyuarat yang melibatkan ahli wanita ni..mesti ada jualan....tuh yang syok tak terhingga tuh...nak menabur duit kat orang...huhuhu...sempatla beli barangan Tupperware...(1 tupperware yang kaler ijau tuh....rege dalam RM11 je...) pehtu brooch...dah lama tak beli brooch...n seluar basahan nak pakai kat umah... Tupperware yang dalam bungkus kaler purple tu...itu doorgift....bestkan...

Photobucket

Kat bawah ni plak ada ofismate baru balik kursus kat India (huhuhu..India tuh...)beri souvenior kat mama Aqilah....lawa gak ek....bolehla...daripada tak de langsung dah tentu aku bebel2 sebab tak belikan aku adiah...huhuhu...

Photobucket

14 comments:

Aleeya said...

kak, sy pun ade pen yg sebijik cam akak punya tu..souvenir gak dari org opis neh hehehhe

btw ..bip qilah tu cute..:)

zino said...

cantik sauvenier tu tapi apa benda tu..

*SiRibenMerah said...

haha..
chumey la bip aqilah neh..
akak, I x leh pakai bip neh jugak ke??
muahahahaha..
kiut le =P

nanonano said...

ha ah kak..
ape bende tu??
konpius ni..

kirana said...

best kan kak gi tabur duit kat org ahhaha..sy soka gak hehehe..tp tak leh la slalu..kayap den

viruspadu said...

bip pink tu soo sweet tau

pandai mama aqilah pilih

PuteriSatu said...

aleeya ~ ya ke...weekkeke...diorang tu seme tak tahu ape benda souvenir tu...kita je yang tahu tu pen kan leya kan..wekeke..

zino ~ wekekek...teka aar..

SRM ~ boleh nak pakai...try aar...

nano ~ teka pe benda tuh..klu ke leh jawab dapat adiah...

kirana ~ itula pasal..

VP ~ hang ni mah...klu pink je memang seme ler suka....wekekek...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

akakkkkk////
akak wat watashi tak sabar2 nk ada baby je tau
beli tu beli ni..hadiah tu hadiah ni..sungguh jeless....
ahahahaha

izman said...

ko nie asyik dapat hadiah jer, best betul. ko ada baca ayat ape2 ke? (atau ko paksa diorang bagi hadiah....).

bip tu cantek, but my daughter x mau pakai bip.

PuteriSatu said...

watashi ~ heheheh..cepatla kawin dik...nanti leh dapat baby....mesti cun melecun cam mama dia...

iz ~ hahaha..ko jeles ek..? aku mang nak wat ko jeles...mana ada bca pa per aarr...

oh ya ke...dia tak nak pakai eh..? aqilah pun sekarang..kekadang dia rentapkan gak bip tu sekali sekali..

Princess Redbloodsnow said...

tantek weh kak pen tuh nyer sarungg
pandai ek dorg watkan beads tuh kan

eh..bip aqilah tuh lawo aaa
xde kaler merah ker???

hehe

:D

mummysyafie said...

waaaa...bip aqilah siap order gitu..caya la

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

lawaaa...afif mmg mama dia x pkai kan pun bende alah tuh time mkn...dpt...simpan je..hahahaha...dpt pun dr hadiah hamper time lahir dulu..
psstt..biler nk jemput den mkn kfc nih...hehehee

IdaShah said...

cantik bip tu. wah2 best nya org gomen selalu ada jualan puspanita kan