Wednesday, March 26, 2008

Hadiahnya Member Mama Aqilah...

Semalam pegi Care4...mama aqilah berkenan sangat dengan set jug & glas ni...lawa sesangat...so mama Aqilah beli la untuk kawan Mama Aqilah yang baru kawin...buat wedding present tuk dia...mata korang sama tak ngan mata mama aqilah....lawa tak..?

Photobucket

Lawa kan...?

19 comments:

oli_ole said...

a'ah
lawa

PuteriSatu said...

oli_ole ~ sama aar pandangan mata kita....

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

akak..
kalau watashi kawen nnt nk hadiah lebih kurang camni gak..eheheehehehe

**hana tak malu

PuteriSatu said...

watashi ~ mak ai budak ini...boleh plak mintak2 ye...peti ais 3 pintu tak nak ke...? wekekekke...

green apple said...

kalau ko bagi aku bendalah ni, ada harapan aku akan cakap lawa.

kirana said...

kalau color ijau sy ckp lawa..ahahha
acah jerrr

IdaShah said...

oraiit lah tu kak.x nak bg sy hadiah ker?

wan said...

lawaaaaaaaaaaa....

skang kat c4 ada set ape ntah... simple tapi sangat classic design dia.. art n deco ke abenda ntah..

nasazfrog... said...

cantik sebab design dia something different kan,, janji ader gambo cam oren jer gitu..:)

PuteriSatu said...

ana ~ ya ke..anak suka ijau ke..?

PuteriSatu said...

green aple ~ klu kasi ko seme lawo la ek....? yang tak lawo jadi lawo kan.. bagus gak ko ni..

PuteriSatu said...

idasshah ~ nanti akak kasi ye..tunggu la...

wan ~ ya betul...

nasaz ~ hehehe janji ada gambar oren ye..

Mak Su said...

eh.. lawalah, satu set ya? wow! memang skrg pun terasa nak beli set sebegitu.

Aleeya said...

mmg lawa kak, cantek warnanye juga ceria, seswai tuk hadiah tawen..

ShaLinZz85 said...

a'aahh..lawa la akak..kalo saya kawin nanti,jangan lupa bagi hadiah yang serupa macam nie yer...heheheh..lawak aje..mendalam tue maksudnye

*SiRibenMerah said...

cool..
i like it too..
hiksss =)

Mommy Lily said...

cantek la mama ...mgkn kitanye taste pun sama...ape? nak bagi kita jugak...boley aje...hehe

aqilah dah nk jalan ek...sukanya..nnti boleh gi jalan2 dua beranak kan

mummysyafie said...

sib baik kiter dah kawen, kalau tak kiter mintak gak satu...(wat muker tak malu)

PuteriSatu said...

mak su ~ belila mak su murah2 je kat care4...

leeya ~ tuh sebab akak beli tuh..

shalin ~ insyaallah..

SRM ~ suka eh..?

momy lily ~ a'a itula rasa tate kita memang sama...

ala baru memapah-mapah je..

mumy safie ~ huhuu...