Monday, March 03, 2008

Sabtunya Gambar Aqilah...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ni..mula-mula dapat wallet lama mama dia....cam berminat jerr...huhuhu...

11 comments:

Aleeya said...

amboi baju pink
wallet pink
sesuai le ngan aqilah nih..
u look pinky dear..

umi ameer said...

comey nyer ini budak...
sapa punya anak ini?

pompuan akan tetap macam pompuan, kan, tak kira usia, tentu terpikat ngan benda2 cantekk, tak gitu?

*SiRibenMerah said...

hiksss..bulatnye mata dia..hehehe..pinau mata Teacher nengok sume kaler pink..aiyakkk~

KLMari said...

Tu Aqilah dok survey wallet mama dia tu tengok ada can lagi tak nak shopping baju cantik cantik tuh untuk Aqilah...hehehhe...

PuteriSatu said...

aleeya - itula...hidup pink kan...

umi ameer - ya betul!

teacer - berpinau ye.. ampun teacher!

klmari - tuhla pasal...

Mommy Lily said...

cepat je besar aqilah kann..rasa macam kejap je..dah comel dan cerdik dah...jadik ke masuk jusco baby contest tu kak?

Lily.Lulu. said...

dia suka wallet tuh sbb pink ..
tuh yg dia suka tuh
:D

viruspadu said...

wallet pink ek

sama la kita ewah

wallet baru kita kan warna pink hiks

PuteriSatu said...

mumy lily - tuhla sedar tak sedar je...


lili lulu - tuhla pasal..agaknyela!

VP - amboi...seronoknye orang tuh..dapat hangbeg baru wallet baru...pink kaler lak tuh...hidup pink! kan mah...huhuh..

mummysyafie said...

best nyer dapat anak pompuan kan..

PuteriSatu said...

momyshafie ~ anak lelaki pun mesti best gak kan....