Thursday, March 13, 2008

Sesopingnya Untuk Aqilah...

Kebetulan teman hubby beli barang dapur...sempatla rembat 2 lai baju Aqilah N sepasang kasut untuk Aqilah...tak sempat snap gambar dia pakai kasut ni...nantila mama Aqilah snap ye...cute je dia pakai..

Photobucket

10 comments:

ShaLinZz85 said...

seronoknya bile dah ada anak ek!bile lah agaknye dpt kawin nie..huhuu..belajar pun tak abeh lagi..gatai weh!akak,btw,saye dah link kan akak dlm page saye,leh ek?

Aleeya said...

wahhh comelnye kasut...best nye aqilah dah bley jalan..pasni byk le koleksi kasut aqilah hehehe

Jie said...

kakjie pun biasa buat gitu gak..meyelit2 dari celah2 barang2 dapo..hehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

serba pink gitewww

cendawanintim said...

salam kenal2...,

wah banyaknyer shopping tuk sang puteri...mesti sonot..

PuteriSatu said...

shalinz ~ bila dah kawin kita punya lebih tanggungjawab..bukan setakat untuk seronok je dik...insyaallah sampai jodoh adik nanti..sure akan berkahwin dan mempunyai cahayamata kan...

aleeya ~ lum jalan pun lagi leeya..baru menapak kena pegang ngan kita pun...

PuteriSatu said...

kak jie ~ itula kan kak..act kitorang ni klu nak soping..klu barang dapur..barang dapur je..selalu tak campur ngan barang lain...klu nak beli barang aqilah..barang aqilah je...huhuhu..kali ni kena pandai menyelit sikit kan kak jie...baru untung..huhuhu..

PuteriSatu said...

zu ~ mesti aar serba pink..baru nampak girl...

cendawanintin ~ salam kenal...sonokla..huhuh..

viruspadu said...

alololo

aqilah ni... tantek2 baju n kasut dia

pandai sungguh mama pilih kan yer

pink2 lg

i likeeee tau

Princess Redbloodsnow said...

peehhhh..kaler pink tuhhhh
ccepat ek gambo nyer qilah pakai baju n tasut tuh ek

=)