Wednesday, April 02, 2008

Genapnya Kedua Tahun Perkahwinan....

Tempat : Putrajaya
Tarikh : 1 April 2008 (Selasa)
Masa : 11.00 pagi

Photobucket

Menu :~

* Frch Fries (Untuk Aqilah)
* Mushroom Soup (Untuk Aqilah)
* Marble Cheese Cake (Untuk semua..huhuh..tak sempat snap gambar..)
* Garlic Blackpepper Chicken (Untuk Papa Aqilah)
* Chicken Cordon Blue (Untuk Mama Aqilah)
* Juice Mango (Untuk Papa Aqilah)
* Fresh Watermelon (Untuk Mama Aqilah)

Ini lagak 2 beranak...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pastu kita pegi jalan-jalan....

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Inilah antara rentetan yang berlaku semalam...
Pada tahun lepas...tarikh ini mama Aqilah dan papa Aqilah tak celebrate...coz masa tu mama Aqilah tengah sarat...so tahun ni...lebih meriah sebab dah bertiga kan...alhamdulillah syukur pada Allah di atas segalanya...

33 comments:

zamdee said...

fulamekkk, congratsssss..
main suap2 tak ngn papa Aqilah?? ahaks..

viruspadu said...

tahniah kak

syoknya kan dah dua tahu dah

mcm x sedar masa berlalu kan

~ sy pun mcm x sedar, tahu2 dah hampir 5 tahun hidup bersama huhuhuhuhuh

PuteriSatu said...

zam ~ eh itu dah semestinya....suap menyuap tu selalu....tapi semalam lagi romantik...huhuuh...

VP ~ itula mah...masa berlalu pantas je kan....

nanonano said...

besnye tgk akak bahgia je ank branak.
:)

mama fatini said...

walaupon sy keje kat putrajaya tp tk pernah pon makan kat souq tu.. hehehh akak keja kat mane

PuteriSatu said...

nano ~ alhamdulillah nano..berkat doa semua kan...nanti nano dah ada family nanti..insyaallah lagi bahagia dari akak....sama-sama kita doa..

mama fatini ~ ya ke..? selalu cam tu la...orang yang dok situ tak heran pun...yang tak dok situ..yang heran tu..

* akak keje kat KL...jln raja laut...

Aleeya said...

yuhuuuuu, awat gi putrajaya tak ckp..hehhee, ooopsss lupa lak..takmo diganggu le plakkan maklumle sambot anniv ..huahuahua

PuteriSatu said...

aleeya ~ pandailaa...hehehe...ala seganla nak bagitahu..nantila..akak pi lagi sekali akak akan uar-uarkan ye..huhhu..

LayarLara Legendary Of Journey said...

okeh.. tahun lepas tak celebrate sebab ko pegnan kan.. tahun ni ko celebrate bertiga.. aku pasti tahun depan ko tak celebrate balik coz ko pegnan.. tahun selepas itu ko celebrate berempat.. tahun lepas itu plak ko tak celebrate sebab ko... bla..bla... selepas tahun itu ko... bla..bla..bla... selepas itu.. ko bla..bla.. bla.

oli_ole said...

tahniah akak...

PuteriSatu said...

Layarlara ~ pehtu ko..pehtu ko..ko ni memang tau...pandai je buat lawak untuk aku...aku nak gelak jap...muahahhaa

oli ~ tima kasih...

KLMari said...

Wah..jalan jalan carik makan yer...Janji happy kan !!! Sib baik takde gambar kek...kalau tak , mau leleh KLM tengok...hehehhe...kelemahanku tuh !!!

cendawanintim said...

lor, sup cendawan untuk aqilah ajer ker...untuk saya maner????

*SiRibenMerah said...

selamat ulangtahun kedua mama aqilah..
I kagum ngan hidup mama yg semakin bahagia di samping keluarga terchenta..

congrats2..
Happy Always =)

kirana said...

aqilah tak kaco mamaa ngan papa dating ker ..hiihihihi
smoga berbahgia selalu yer :)

ILA said...

salam..
wahhh.sungguh cepat masa berlalu yeakk;)
congratulation!!!
ehh..puteri aku baru prasan..si aqilah tu di lahirkan kat 11 may ekk..
wah!wahhhhh!!! aku dpt sorang lagi my twin yg lahir sama dgn aku walau tahun berbeza..hehe:P

yun said...

baru je mkn garlic blackpaper chicken tu kat ampg point last saturday hehe

Princess Redbloodsnow said...

pssttt...congrats ea kak
syok aa kan celebrate anivv neh
z lak x sabo nk tunggu anivv z ngan adam

harharhar

IdaShah said...

semoga bahagia selalu kak.klu candle ligh dinner lagi romantik kan tp kang aqilah sibuk nak main lilin lak hehehe..

PuteriSatu said...

klmari ~ gambar kek tak sempat nak snap...sebab masa tu dahla ramai orang...mula2 tak ramai sebab lum lunch time...pehtu ramai nya orang...dah malu2 alah plak nak snap gambar...dahla aqilah tu jadi perhatian bebudak secret receipe tu...mana taknya..dok jerit je kejenya menegur bebudak tuh...

cendawanintin ~ eh nak gak ke..nanti akak banjer k...

SRM ~ alhamdulillah dengan kurniaan tuhan...doakan semoga bahagia selamanya...insyaallah...akak pun akan doakan untuk SRM gak...

PuteriSatu said...

ana ~ aqilah ni klu bawak tempat public cam tu..dia baik..tak banyak sangat ragamnya...dia plak yang tengok ragam orang lalu lalang...

ila ~ ya ke...leh celebrate sama aqilah la ko nanti kan...

yun ~ ya ke...kat secres recepi belakang amp point tu eh?

PuteriSatu said...

z ~ tima kasih...tak sabar ye...tak per sampai masanya gak nanti kan...


ida ~ itula pasal...tak de nak berlilin la...

mummysyafie said...

taniah..waktu makan tu ada suap² tak.. :P

PuteriSatu said...

mummy syafie ~ mesti la ada...huhuhu...

ShaLinZz85 said...

waaaaa...bestnya makan besau!heheheh..bile nak kawin nie shahlina?hahaha..

PuteriSatu said...

lin ~ tak de la makan besau...ha bila nak kawin ni...cepat kawin...kekeke..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wahh..cayalah..siap calebrate lgik..cuti lak tuhh...cayalahhhh....nk cake secret recepe lahhh...cedappppkannn...

Mommy Lily said...

tahniah tahniah...
semoga berkekalan ke anak cucu cicit dan ke akhir hayat kalian...

sukanya aqilah tu makan2 dan jalan2 ngan mama papa ekk

angah said...

Tahniah... semoga mawaddah dan rahmah sentiasa kekal dalam perkahwinan...

Angah tahun ni baru 6 tahun. 2 tahun tinggal sebumbung, 4 tahun tinggal berasingan.

sHIEMz said...

bestnyer sambut anniversary... heheheh

adam brown said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

lindosh said...

hepi anniversary akakkkk! dapnye gi makan2..

*SiRibenMerah said...

wahh..
celeb x abes lagi ke akak??
update le cepattt..
hiksss =P