Friday, May 23, 2008

Hadiahnya Aqilah Lagi...Thanks Untuk Shiemz

Act dari hari selasa dah plan ngan Shiemz nak jumpa...sebok dia suh mama Aqilah tunggu kat bawah je...dia ada hal nak story-story katanya...apala hal nya kan..selalu boleh story-story kat YM je...kali ni sebokla sangat dia ajak jumpa..2 hari posponed...coz memacam hal..so semalam...mama Aqilah pun tak sabar..story-story apalah yang mama ajik ni nak story kan...suspen je..semalam kitorang keluar pi Ampang Point makan Dunkin Donat..dah lama tingin...sedapnyeee..puashati makan tiga ketul habis..mama ajik maintain..2 ketul je abis..eeii tak kuat makan tul ko kan..wekekke...rupanya nak bagi hadiah kat Aqilah bakal menantu katanya..huhuhu...iyerla tuh kan...dan inilah hadiahnya...thanks so much auntie shiemz...very sweet sangat...Aqilah tercengang-cengang tengok patung girl ni very comel...thanks so much...sesusah je kan...

Lawakan Wrapper Kementerian Kebudayaan....

Photobucket

Comel sesangat...

Photobucket

Thanks so much shiemz...

6 comments:

shiemz said...

Bestnyer aqilah..ghamai peminat yek..hbs la hadzeq..tergugat la... hehehe..watever..hepi leh kuaq ngan hang ek.. aku mang saje je cakap ade story2.. sebab kalu aku cakap nak bagik adiah, byk lak cekadak hang nnt... hehheheh :D

IdaShah said...

baby doll cute! mesti aqilah suka main dgn baby doll

PuteriSatu said...

shiemz ~ thanks so much la shiem...sesuah je ko..

PuteriSatu said...

ida ~ a;ah dia suke...

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah aqilah nie murah rezeki bynyer dpt hadiah ;-)

PuteriSatu said...

diana ~ muehhehe...itula pasal...ada gak orang nak kasi kan...