Tuesday, May 20, 2008

Hadiahnya Aqilah ~ Thanks So Much Viruspadu

Lepas solat tadi...ada kotak comel je atas meja....tarraa....siap tulis kat luar otak...PEMBALUT KOYAK... cukup jujur sekali posmen tuh kan...siap bitau lagi..kan...
Kotaknya sangat comel...cute...
Hadiah dari Viruspadu (Mama Nica) untuk Aqilah...
Terima kasih banyak-banyak untuk Viruspadu...susah-susah untuk poskan adiah Aqilah...
Mama Aqilah dah tahu apa kat dalam...coz Viruspadu dah bitau kan....
Cuma Mama Aqilah tak sempat nak snap gambar...kebetulan bateri kamera terus jadi merah...geram tul kan...so esok pagi la mama Aqilah updated apa hadiahnya ye...sowey ye semua...memang betul2 dah kong bateri kamera nih...

Tarraaa..
Photobucket
Comel kan..?Aqilah suka dengan bear nih..siap cium-cium lagi...Siap baring-baring lagi atas bear nih..Thanks auntie VP...Qilah suka bear nih..

26 comments:

nanonano said...

wahhh !
saspen neh..
:D

viruspadu said...

boleh pulak terkoyak yer

ganaz betul abg posmen ni tau

hihihih, seb baik isi dalamnya ada lg, kalau sampai2 kotak ke camno tu?

cendawanintim said...

saspen nih nak tahu isi kat dalam kotak tuh...

syioknyer qilah...dapat pezen..

IdaShah said...

besar kotak tu...jeng3x apa kah hadiah nya???

nasazfrog... said...

wah beso nyer hadiah dia,, :)

zamdee said...

alamak, best nyer mama2 yg berblog nie.. siap bg hadiah masa bday..

nanti aku nak kecoh2 ler bila time besday aku, boleh dpt hadiah, hahaha :p

Ceera said...

apa dalam tu?

PuteriSatu said...

nano ~ jeng..jeng..jeng

PuteriSatu said...

VP ~ klu kotak je sampai...nasibla..huhuhu...

PuteriSatu said...

cendawanintim ~ jeng-jeng-jeng

PuteriSatu said...

ida ~ jeng-jeng

PuteriSatu said...

nasaz ~ lawa...comel...cute...cam orang kasi adiah gak aar...

PuteriSatu said...

zam ~ yerla ko tuh...

PuteriSatu said...

ceera ~ try tanya nica..kot dia tahu...

mimie said...

salam kak , ingat mimie lg x ? harap akak sefamily sehat2 . ermm dah setahun yer my menantu aqilah najla . kejap sgt rasanyer masa berlalu . aiman pun 09/06 ni dah 4 tahun . kami masih lg berada di jepun . pa per pun , mimie nak wish selamat hari lahir buat aqilah najla . maaf yer agak terlewat . tolon pelok cium aqilah dari mimie & aiman ye kak!

PuteriSatu said...

mimie ~ mak ai...takkanla akak tak ingat..bakal besan akak...huhuhu...akak harap pun..mimie sekeluarga sihat..lebih2 bakal menantu tuh..jaga bebaik...jangan biar dia main sesejuk kat luar tuh...huhuhu..peluk cium gak untuk aiman dari akak...kecik2 leh la peluk nanti dah besar2 tak leh peluk tau...wekekeke...

yun said...

uhuh teddy bear!! pink!! uwaaaa jelesnya

PuteriSatu said...

yun ~ wekekeke...sila menjeles ye...suruh la abang sayang belikan...

mummysyafie said...

aqilah ni ngan nica sebaya ke?

muka pun lebih kurang jerr..hihih..comei nya teddy tu

KLMari said...

alalalalala comeynyer dia baring baring atas bear dia...harus kaler pink kan kalau dari VP...keeekekhe...Lupa nak wish aqilah happy birthday !!! Sebintang dengan auntielah budak kenit nih..kejap aje dah setahun kan...:)

PuteriSatu said...

mummyshafie ~ a'a Aqilah sebaya nica...tua nica sebulan je lebih kurang....

klmari ~ thanks...tak sedar kan dah setahun...alhamdulilah..

nanonano said...

hoyeayy !!
aqilah dpt member baru,
hehehhe...
seb bek aqilah besar sket dr member tu,
klu x,
mmg baju2 aqilah die nk pkai jugak,
ahhaks,
pinky !
sweetttt !!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

pink bear lgikk

ZH - Ena said...

selamat hari jadi (terlambat wish)..comelnyer aqilah peluk teaddy bear :D

FaNaQiLa said...

hi mama Aqilah,
i pun Aqilah jugak.
i pun da de bear kaler pink. besar la jgk. nama BearBear.

salam singgah.

kim slm kt Aqilah tau. =)

t i u n g said...

wahh dekat nk sama besar
hehe
:P