Tuesday, May 13, 2008

Selamat Hari Jadi~Aqilah Najla binti Baharon Iskandar~11 Mei 08

11 Mei 2008 (Ahad)

Photobucket
10.30 pagi ~ Aqilah tak nak tido...kaco papa tiup belon...

Photobucket
Makanan yang serba sederhana...jemput jiran-jiran sebelah nyebelah umah je...

Photobucket
Sebelum baca doa...kita posing dulu...haruss ni..

Photobucket
Pak Ngah Aqilah baca doa selamat....amin...ya rabbal 'alamin...

Photobucket
Selamat Hari Jadi....Selamat Hari Jadi...Selamat Hari Jadi Aqilah Najla...Selamat Hari Jadi. Aqilah dah tak sabar nak cekau kek dia....

Photobucket
Makan time...Aqilah harus la duduk sebelah best friend dia kan...kakak baby dia nih...

Photobucket
Lagak Birthday Girl....

Photobucket
Aqilah Najla dan best friend ~ Syarifah Nurfifi Erika (Kakak Baby)

Selamat Hari Jadi Aqilah Najla...
Semoga Panjang Umur...Murah rezeki...dan membesar dengan sihat..bijak dan pandai....
Act...inilah gambar kenangan di harijadi Aqilah...pada mulanya memang tak plan nak buat apa-apa pun...just nak celebrate dengan family je kat pizza hut...tapi last minute...papa Aqilah kata...buatla sikit...untuk jiran-jiran...itu yang jadi kelam kabut sikit....

52 comments:

Mak Su said...

oh...dah besar dah anak emak.... sedap juadah tu,

hmmm, tak lama lagi boleh ler mengira bab2 belanja nak beli buku2 untuk aqilah plaks ya... ahaks

PuteriSatu said...

maksu ~ itula...cepat je masa berlalu maksu kan...klu bab membesar anak2 nih..

yun said...

last minute pon leh nampak kemeriahan majlisnya..tahniah tahniah.
epy besday aqilah.cepatnya masa berlalu.rasa mcm br je lg yun dtg lawat baby kt umah akak aritu

PuteriSatu said...

yun ~ itula kan...rasa baru je tengok aqilah tido dalam cot dia kan..? akak rindu saat2 aqilah baru lahir dulu....sekarang... nah...dah satu tahun...alhamdulillah.

oli_ole said...

dah besar laa anak dara sorang nih...
tak sabar-sabar tunggu turn ashadieeyah pula....kekekekeke


Kak,
oli nak jemput akak sekeluarga datang ke doa selamat dan makan-makan
Pada : 18/5
Jam : 3pm
Lokasi : Eye Cafe, Eye On Malaysia, Tasik Titiwangsa
Tema: putih

PuteriSatu said...

oli_ole ~ insyaallah...

mummysyafie said...

hepi birthday princess..

PuteriSatu said...

mummyshafie ~ tima kacey...

haja said...

wahhh meriahnye bsday party aqilah...sgt best lah..

PuteriSatu said...

haja ~ alahai...tak leh dipanggil party la dik..cuma jamu makan sikit je..simple sangat...

*SiRibenMerah said...

meriah nye...
hikssss..

mmmuaahhhhh utk besday gurl =)

PuteriSatu said...

SRM ~ alahai...majlis paling simple la tuh..jemputnya jenjiran je....

manje said...

epi besday aqilah najla... muaksss :) moga2 jadi anak yang menyenangkan mama dan abah

wan said...

waaaa meriah sungguh besday aqilah walaupun buat kecik aje...

hepi besday ye aqilah...

comel nye dia.. seronok dapat hadiah ek?

HAPPYIRFA said...

salam kak..
hepi belated besday pd aqilah

mama ranggie said...

hepi belated besday to aqilah!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wah...dh ader best friend erkkk...boy frined ader x nih...

Jie said...

owhh..dah besar anak dara ni
untung dpt melihat dan membesar bersama2..tak de menyesal terlepas waktu2 indah mereka kan...

viruspadu said...

hepi besday aqilah

kak kita dah pos hadiah, sila tunggu yer

put3 said...

hepi belated beday Aqilah....cute tul birthdy girl tu!

nasazfrog... said...

suke tgk gigi dia yang dua kat bawah tuh... so comel... merasa sambut besday utk tahun pertama.. :)

Alinlai said...

:) kejap je dah 1 tahun... tup tup... panjang umur dah ada entry pasal aqilah nak nikah plak nanti :)masa cepat je skrg ni...

Aleeya said...

qilah, hepi besdayyyy
kejap je kan..
sedar tak sedar dah nak naik sekola lak nnt hehhehee

zino said...

happy birthday baby girl...

PuteriSatu said...

manje ~ insyaallah..

PuteriSatu said...

wan ~ tak de la meriah mana...takat jemput 7-8 orang je pun..jiran2 dekat umah...besday last minute...ni la rupanye..huhu..

PuteriSatu said...

irfa ~ tima kasih...

PuteriSatu said...

mr ~ tima kacey...

PuteriSatu said...

zu ~ bf? tak de...wekekeke..

PuteriSatu said...

jie ~ itula kak...alhamdulillah...

PuteriSatu said...

V.P ~ thanks.... alahai...jangan susah2 la mah...

PuteriSatu said...

pu3 ~ tima kaseh...

PuteriSatu said...

nasa ~ tima kasih...

PuteriSatu said...

alinlai ~ itula pasal..masa cepat berlalu kan...

PuteriSatu said...

aleeya ~ tima kasih..tima kasih...masa cepat berlalukan...

PuteriSatu said...

zino ~ tima kasih...

izman said...

selamat hari jadi aqilah. moga mbesar dgn sihat dan cerdas. moga dipanjangkan umur sekeluarga.

izman said...
This comment has been removed by the author.
PuteriSatu said...

iz ~ terima kasih..terima kasih...

Intan Rosnitta said...

Happy Belated Birthday to Aqilah Najla!

Moga menjadi anak yg soleh kpd mama & papa.

Lepas ni aqilah boleh mintak adik kat mama & papa pulak ya... ;)

PuteriSatu said...

INTAN ~ tima kasih..atas doa2 tu semua..insyaallah berkat doa semua kan...

ha? minta adik?....adeeehh...next year la senang citer kan..insyaallah...tapi klu sekarang dah ada..alhamdulillah rezeki...huhuhu..

fealize_eleanoer said...

hepi besday syg...

mama x jemput auntie pon...hikss...

semoga jadi anak yang berilmu,beriman dan beramal ye syg... :)

ps:-mamanye..bak meh alamat umah..nak post adiah :) YM ekk...

Faina Arisya said...

happy belated birthday Aqilah.. lama dah tak berblog ni.. tertinggal pulaks nak wish besday Aqilah.. semoga jadi anak yang solehah yer..

PuteriSatu said...

mama safiya ~ alahai...buat pun ala kadar je sayang oi...nantila insyaallah ada rezeki di tahun akan datang mama Aqilah jemput ye...

PuteriSatu said...

faina..insyaallah..

nanonano said...

cumeyhnyeh kek die..
hehehhe..

aqilah comot tp kiut lg..
cewahhh..
keluarga merah akak eyh..
:D

PuteriSatu said...

nano ~ comey eh..? cam mama dia..huhuhu..comot Aqilah...Aqilah mang comot bila time makan...huhuh..

Abang Long said...

Walaupun terlewat. Tetap nak ucapkan. Selamat Hari Jadi buat anakanda tersayang. Semoga panjang umur, murah rezeki, ceria selalu dan menjadi anak harapan ibu dan ayah. AMIN

RaFFLeSiA MeRaH said...

pakngah nyer tu duk baca doa, ader ke patut kaki duk kat atas kusi, huhuhu...sabor jer lerrr kan....

PuteriSatu said...

abang long ~ terima kasih abang long...berkat doa abang long sekeluarga...

PuteriSatu said...

RM ~ itula pasal...haru tul yek...

aZeeMaH said...

uhukkkk...mama aqilah tak jemput kita pun...huwaaaaaaaa

anyway....selamat hari lahir buat aqilah....