Friday, May 16, 2008

Hadiahnya Aqilah

Photobucket
Ni hadiah dari Cik Ngah Aqilah...

Photobucket
Hadiah Dari Kakak Baby & Kakak Netty..

Photobucket
Hadiah Dari Abang Faiz (Jiran Sebelah Umah)...

Photobucket
Hadiah ni..tak tahu dari sapa...plz...sesapa leh ngaku tak...Aqilah ada peminat misteri ke eh..? huhuhu...

Terima kasih untuk semua yang kasi hadiah dan kasi duit untuk Aqilah...act mama Aqilah panggil untuk makan-makan je..tak de pun nak harapkan hadiah ke apa ke...apapun..thanks a lot..

13 comments:

mummysyafie said...

kecik² dah ada secret admire...hihihih

PuteriSatu said...

mumyshafie ~ hahaha..tak tahu sapa kasi..tak de nama pengirim...pelik gak..

Ceera said...

wah.. bestnya budak cinonet tu dapat hadiah... =P

PuteriSatu said...

ceera ~ emm..dia seronok..seronok koyakkan wraping tu seme...mang hobi dia koyakkan kertas..

cendawanintim said...

wah, banyaknyer qilah dapat pezen...syiok tuh..

nasazfrog... said...

wah seronok tgk aqilah dgn hadiah2 dia... qilah auntie pun suke dapat hadiah tau,,, :)

hOtMaMa said...

hepi belated besday aqilah..! wah gitew..banyak nyer aqilah dpt hadiah...siap ada secret admire lg tu...!

Aleeya said...

qilah dpt hadiah byknyeee..cantek2 bajunye ..

mak farhah said...

murah rezeki baby aqilah, byk dpt hadiah.Moga jd anak y solehah ya!

Mummy Rizq said...

erm... seronoknya dapat present.. best kan kalo birthday hari hari!

nanti one day aku amek coti, kita jumpa erk!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

x de nm tuh..kiterla bagik..hikhikhik...afif pun ari tu byk dpt hadiah dr secret admirer tau...

IdaShah said...

byk dpt hadiah yer qilah...sape kah peminat rahsia itew jeng3x

t i u n g said...

hehe byknya hadiah dpt..