Monday, June 02, 2008

Aqilah dan Kakak Babynya...

Masa kenduri jiran tu...Kakak Baby Aqilah jadi Flower Girl...so...Aqilah pun tergedik-gedikla nak ikut kakak baby dia mengiring pengantin...alahai sayang...sayang kecik sangat lagi nak jadi flower girl...berjalan pun tak tegap lagi...camana nak mengiringi pengantin...tunggula Aqilah dah besar sikit ye sayang....sempatla ambik gambar ngan kakak baby...

Photobucket

Nak baju kaler pink sama kakak baby....

7 comments:

nanonano said...

kiutnyeeeeeeee aqilah kai gaun pink !
sweeeettt..
:)

Mommy Lily said...

comel la aqilah dgn kakak baby dia...cam adik beradik je.. mesti rapat sgt depa 2 org kan mama

lindosh said...

alaaa tomeinyaaaaaa diaa

green apple said...

owhhhh....entry psl kenduri kawen lagi dan lagi. pesal aku je yang tak dapat jemputan?

Azura said...

alar..tomey..tomeyner....flower girl tomey.. yang pengiringnyer tuh pun tomey... alolololo.. gram lak nengok

mama ranggie said...

tggu dah besar nanti ye qilah...

PuteriSatu said...

nano ~ tima kacey auntie nano

mommy lily ~ itulapasal...diorang mang rapat...baby tu tak leh tak jumpa qilah satu hari...mengamuk2 kat umah suh ummi dia ambik aqilah..

lin ~ bebudak lin..cecomei belaka..

Gren aple ~ la hai..siannya ko..kenduri kawin aku dah lepas..klu tak..confirm aku mesti jemput ko...wekekek..

azura ~ comelkan..

MR ~ itula pasal..tunggu besar sikit...