Tuesday, June 03, 2008

Bertemunya Aqilah & Hannah...

Tidak diduga...petang Sabtu lepas sebok-sebok kenduri kawin dekat rumah...dapat sms dari Fiza Mama Hannah...kebetulan dia bawak Hannah ke taman belakang umah yang we all selalu bawak Aqilah main-main...act masa tu we all baru je pusing2 kat taman tu...tapi tak perasanla plak kan...tak menyangka yang Fiza ada balik Ampang umah MIL dia....so dah sampai umah...rushing keluar...n kebetulan mama Aqilah nak kasi hadiah besday Hannah dah lama terperuk kat rumah....so bertemula kitorang kat taman tuh....Fiza n Hannah so sweet...Fiza..akak harap kita dapat jumpa lagi lain kali ye....selalu tengok Hannah dalam gambar je...petang tu dapatla tengok live...rambut Hannah cantik...walupun pendek...yang mahal tang dagu Hannah...runcing..tajam...
sweet sangat....auntie harap nanti kita dapat jumpa lagi ye Hannah...so tak sempatla nak snap gambar banyak2 sangat..hari pun dah senja...Aqilah pun belum mandi lagi...

Photobucket

Photobucket

Abaikan Mama Aqilah yang tembam itu ye...
Juga abaikan rambut Aqilah yang mengerbang itu..

10 comments:

mama ranggie said...

wah..jumpa-jumpaan ya mama qilah!

PuteriSatu said...

MR ~ jumpa-jumpaan pada yang sudi...MR tak nak jumpa-jumpaan sama mama Aqilah ke...? wekekek..

cendawanintim said...

wah, ramainyer mama qilah jumpa-jumpaan..

PuteriSatu said...

cendawanintim ~ marila kita berjumpa-jumpaan...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

bertemu jua korang erkkkk..ni jeles nihhh

PuteriSatu said...

zu ~ muahaha...marila kita berjumpa-jumpaan...

haja said...

wahhh..musim bloggers jumpe2annn...hehehe

nanonano said...

detim ank2 dan ibu2,
:D

PuteriSatu said...

haja ~ agaknyala...

PuteriSatu said...

nano ~ yerla tuh...