Monday, June 09, 2008

Hadiahnya Lagi...Thanks so much tuk Secret Admired Aqilah...

Khamis mama Aqilah cuti...kebetulan ada barang untuk mama Aqilah tapi sebenarnya untuk Aqilah...thanks so much la pada Secret Admired Aqilah tuh...Akak tak dapat teka lah sapa yang beri...harap cecepatla mengaku ye...nak ucap tima kasih ni...so sexy la Aqilah pakai...huhuhu...

Photobucket

Hari ni 10 Jun dah ada yang mengaku sapa yang kasi hadiah ni kat Aqilah...orangnya tak lain tak bukan ialah....Nano Comel..Act mama Aqilah dah agak dah..coz tak de blogger dari Kuantan yang mama Aqilah kenal..kecuali Nano...apapun thanks Nano..Aqilah memang suka baju mandi tuh...thanks so much...

16 comments:

wan said...

Wow Wee banyaknya hadiah Aqilah, masih dapat lagi yek :D

Puas Aqilah main hadiah2 yang dapat tuh.

Bila mama nak bawa Aqilah mandi swimming pool ni? :D

PuteriSatu said...

wan ~ huhuhu...rezeki budak tenit nih wan...

tuhla tunggu dia besar sikit...insyaallah...nak bawak gak....kekecik lehla pakai cekci..nanti dah besar..nak kena babab pakai cekci kan...wekekke...

nanonano said...

kiut sgt!!
cume cm longgar sket kan?
xpe tggu 3-4bulan lg,
mesti dah cun dgn bdn,
slamat bermandi mande aqilah
:D

cendawanintim said...

seksinyer qilah...

makhluk tuhan paling seksi...auwww..

Aleeya said...

he he baju renang ke tu qilahhh
comelnye baju dia..pasni suh mama bwk gi swimming pool okehhhh :))

PuteriSatu said...

nano ~ adakah nano orangnya yang akak cari...??????

PuteriSatu said...

cendawanintim ~ hahahaha..kelakar je kan....terkedek2 dia pakai baju tuh...

PuteriSatu said...

leeya ~ tunggu besar sikit mama aqilah bawak..dah menggedik nak pi bercuti nih....dah lama benor rasanya tak jenjalan...

oli_ole said...

wah! seksi lorr...
kecil-kecil dah ada secret admire ehh...

PuteriSatu said...

OLI ~ tak tahu sapa kasi...huhuh...

IdaShah said...

dapat bikini yer.. jom dtg sini buleh swimming ngan khayra

Mummy Rizq said...

murah rezeki aqilah... sungguh comel berswimming suit itewww....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

leh la bawa aqilah berendam nanttiii...kat bgan lalang pun occayy..hehehehe

PuteriSatu said...

ida ~ jom..nanti kita janji2 eh..leh jumpa khayra...

PuteriSatu said...

mummy rizq ~ huhuhu..suka dia...sejuuuuuuuk...

PuteriSatu said...

zu ~ bagan lalang air tak berapa bersih aar...bawak pi swimming pool baru best...