Sunday, July 20, 2008

Lawa Tak Qilah....???

Ri tu kan ada belikan Aqilah Fashion Set untuk bebudak...ada anting-anting...ada lipstik...ada perfume...eyeshadow..memacamla...disebabkan setiap kali mama bersiap nak gi keje..setiap kali tu gak lah berebut ngan Aqilah bebarang make up mama...so belikanla...leka gak dia main..tapi tak tahula selama mana tuh...balik-balik mesti cari barang mama gak tuh nanti...huhuhu...

Photobucket

Seee...lawa tak Qilah...??? Huhuhu...kelakar pun ada...

8 comments:

viruspadu said...

alolololo

very the cute

nak carik gak lah untuk nisa hahahaha

kembar2 harus sama

KV said...

hehe..kecik2 dah suka melawa tu!

~dyla~ said...

ala tomeynya dak kecik sorang ni... dah pandai melaram dah.. mama dia pun melayan...

tantek la dia...

PuteriSatu said...

vp ~ carikla..harus pink kan...

PuteriSatu said...

kv ~ pompuan kan...tak leh lari...

PuteriSatu said...

dyla ~ nak kena layan..klu tak jerit...

mazzura said...

kak..bkn main lagi melaram dak tecit ni ye..tambah comel la dia..

PuteriSatu said...

zura ~ huhuuh...mkin nakal ye gak..