Sunday, July 20, 2008

Baiknya Aqilah...

Selalu...selalula kan...klu bawak Aqilah jenjalan naik keta...ada papa...klu papa tak de dah tentu Aqilah dok dalam carseat dia...dan sekarang...Aqilah dah besar sikit..mama try dudukkan Aqilah kat seat sebelah je...ini untuk perjalanan dedekat jekla...contoh nak gi kedai ujung sana ke...atau nak beli kuih ujung sini ke...atau nak gi taman belakang sana ke...jalan jauh...tidak digalakkanla...dan mama pun takutla coz membahayakan...n Aqilah dah boleh dok dendiam...just tengok je pemandangan kat luar bila keta gerak...wah..very gud gurl la Aqilah...alhamdulillah..takla sesusah mama nak letak dalam carseat n nak pasang belt dia lagi...kan...pehtu nak angkat dia keluarkan dia...leceh sikitkan..keje nak cepat jadila lambat sikit...so..sekarang..nak gi kedai...no problem..anytime je leh pegi...jap je..desup desap je..dah balik umah dah...

Photobucket

Ni gambar semalam..mama bawak Aqilah pi beli paper n santan atok Aqilah nak masak nasi lemak pagi semalam...baikkan...dia main jee....okla tuh kan...

4 comments:

~dyla~ said...

tomeynya aqilah ni... geramnya tgk bdn dia..

PuteriSatu said...

dyla ~ itupun dah susut sikit dyla....lepas demam ccampak ri tu kan...

T'Zara Shopping said...

Zara dah lama belajar duk sendri kat seat sebelah.. abah dia la punya keje, malas nak angkut carseat, letak, pasang seatbelt, so dia letak je zara camtuh, pasang seat belt..

PuteriSatu said...

tzara ~ oh ya ke...comel je kan dia dok situ...