Tuesday, July 01, 2008

Mama Aqilahnya Vantage

Photobucket

Photobucket

Lawakan uols....Hari sabtu tu...menyinggah kat Home Deco kat sebelah Hiway MRR2 Ampang....mak aih...lelawanya benda alah nih....act dah lama sama berkenan dengan barang-barang vantage nih..tak dapat yang tulen...yang tiruan pun tak kisahla kan...janji bunga dia tuh...sweet sangat tengok...ini semua berjangkit minat si Zaimah (Viruspadu) ngan si Faina la ni....Mah...Faina...uols berdua ni mang pembawa penyakit Vantage tul aar....huhuhu...Walaupun ni 1st time beli...n baru nak start wat collection...lawa kan....???

13 comments:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wah..wah..nk wat collection dh...brp rm habis tuhh

SUZIE APAI said...

lawo...tp harus di ingat, kena cr tempat yg seswai tuk display, kita yg ader ank bru nk membesar ni,tak leh lalai...hikss...nti pranggg....selesai..hehehehe

ratna said...

yer...mmg sweet. saya suka tgk, tp kalau saya beli tak tau nak letak mana.

i'm ソソ said...

hari sabtu akak pun pergi KK kat higway mrr2 ampang tu? akak pergi pukul berapa, oli pergi dalam 3 lebih...
ishh tak ada jodoh nak ditemukan pulakan...

viruspadu said...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkk gilak

Faina Arisya said...

waaaa kak puteri..

welcome to the club!

Noris Mohd Noor said...

penyakit saya pun dah berjangkit gara2 selalu tgk blog VP dgn faina..

Y@ZeD@ said...

kak, beli vantage yg comel2 tuhh si aqilah takmo buat main ke?? hehe..

tp mmg cantikkkk kak!!

fealize_eleanoer said...

cantik laaa...

mcm nak terkena jgk la penyakit berjangkit tuh

hikss!

PuteriSatu said...

zu ~ tak banyak mana habisnya...

suzie ~ huhuhu...itu harus tuh...sebelum beli dah fikir dah kat mana nak letak..klu tak..tak beli...

ratna ~ letak kat umah akak pun leh gak..huhuhu..

oli ~ ya ke..lebih kurang gakla....maybe akak awal sikit kot...

VP ~ tengok pun gilak!!!

Faina ~ adeeh...faina la punya penyakit berjangkit kat akak nih...

noris ~ ya ke...itula pasal kan..

yazed ~ tak tunjuk ngan dia pun..terus masuk almari tingkat atas...klu tak..selamat....

F.E ~ ssyyoooh...shyyohh kasi penyakit ni berjangkit kat F.E lak..

wan said...

kita pun beli yg murah je tuh.. bukan vantage... cap deco mart jek

:)

letak dlm rak, cantik!

~dyla~ said...

fuh, dah terkene virus dah mama aqilah ni.. memang cantek..
slow2 kumpul. pas ni pinggan mangkuk lak.

nizafauzi said...

wahhhhh cantek nye kak!!!!! sy suke ni... ape name kedai tu kak..sy nak terjah ni..:))