Wednesday, August 06, 2008

Cantiknyee....

Photobucket

Tengokla...posing cam orang besar-besar je...ramai orang kata...Aqilah membesar lebih dari usia...rugila nak oi...orang lain seme nak awet muda...ramai yang kata Aqilah dah nak masuk 2 tahun...ada plak...anak mama baru setahun 2 bulan kan sayang...tak per la...Aqilah bijakkan..cam orang besor-besor...???

Hari Jumaat lepas...saje gi jenjalan kat Bintang Specktrum...dah lama tak jengok ke sana kan...mesti bebudak salegirls tu pun dah windu ngan Mama Aqilah kan...alasan kasi kat Papa Aqilah nak singgah Bintang Spekctrum...ampun Pa....saje gurau...berkenanla kat gaun-gaun kat situ...comel cantik..n murah...ingat nak rembat 3 lai...tapi Papa dah jeling-jeling...pilih satu cukup...tak per..tak per...esok lusa mama pi lagi...harus mama rembat selai dua lagi kan...cantik...jenis kain pun..jenis kain tak panas...

51 comments:

Mamamanja said...

anak pompuan nih baju banyak pesen.. cantik2 lak tuh.

harus rembat lebih2 kalo murah.. jgn x rembat hehehe

pakwe MM lak kalo tuk anak dara ngan anak bujang dia rembat ler baper lai pun... ayah bayo.. tuk mama dia??? xyah ler... huhuhu

PuteriSatu said...

MM ~ ya ke..hihihi..tak per la..mama dia ada gaji sendiri kan...

HasneY said...

puterione- memang cantilah.....aper aqilah br nk setahun 2 bulan erk?..dia lahir bp hrbulan bulan aper?..bulan 6 ker?..kalau bulan ^ samalah dgn hani Has..dia pun skrg ni setahun 2 bln....hmm time budak2 besar ni mmglah tgk gaun2 rambang mata.......giler dibuatnya...

~adeQ~ said...

jelesnya tgk baju aqilah....cantik....

ratna said...

tak per mama.. nanti dia dah besar mama ajar dia kasi awet muda..

PuteriSatu said...

hasney ~ aqilah lahir 11/5/2007

PuteriSatu said...

adeq ~ time kecik nilah laram-laramkan dia..dah besar nanti...susah sikit dah ada pilihan sendiri lak...

PuteriSatu said...

ratna ~ tunggu dia besar...

Khas Lysha said...

sangat cantik baju aqilah tue... suker taw..

mmg tak boleh tahan la tgk baju bby girl nie kanssss..

Mr PenyuBiru said...

try lah hantar kat agency modelling.mana tau kut² bleh jadi model kanak².hehe..

viruspadu said...

baju aqilah semua cantik2 hihihih

budak bijak mmg mcm tu kan kak

mmg org tak jangka dia belum masuk 2 tahun

mummysya said...

chanteknya baju dia.....sweet sangat

Yani Yusuf said...

wahhh...cantiknya aqilah...tp kite suka tgk pic dia pakai spek kat sebelah tu...comel bangat..:D

viruspadu said...

test komen jap yo kak

PuteriSatu said...

khas lysha ~ suka kan...baju budak pompuan mang lawa2...duit je tak cukup nak beli...wekekke..

PuteriSatu said...

mr penyu ~ ya ke..nantila try...kecik2 lehla dah besar...hish tak yahla kot...

PuteriSatu said...

VP ~ baju nica pun gitu...lawa...

PuteriSatu said...

mummysha ~ tima kaceh mamy..

PuteriSatu said...

yani yusuf ~ ya ke....nanti akak upload kat entry ye.....

PuteriSatu said...

VP ~ dah leh dah mah...dia tunggu akak rasmikan dulu..baru ok...wekekke...

Nazathul Hamimi said...

alahai aqilah baru 1 tahun 2 bulan ker.. memang badan nampak besar, tapi tak pe sebab kalau pakai baju gown dah nampak cantik.. comel... baju gown baru aqilah pun lawa.. anak saya plak lagi dua bulan nak masuk 2 tahun, tapi badan cinonet.. kalau pakai gown, mesti beli yang umur 1 tahun punya.. kalau gown untuk 2 tahun, alamat labuh la..

saya pun pantang jumpa baju cantik/murah/sale... mesti rembat 2-3 lai.. hehehe

~dyla~ said...

ha ah.. tantek la..

aqilah ni tggi agaknya. tu yg dorang ingat dah 2 thn...

fealize_eleanoer said...

amboi..bergaya nye die...

nnt da beso jadi model yek

akumasihdisini said...

hi...aku kembali...comel anak dara ko...bleh laa kita berbesan nanti yer...wife aku tgh pregnant...bln 12 jangka bersalin...harap2 dapat baby girl plak...

su said...

cantek sgt!

slm perkenalan...

HasneY said...

oo jadi aqilah just tua sebulan la dr Hani..Hani lahir 17/6/2007. Hmm..anak kita sebaya rupanya erk...

MAMA IQA said...

chantek gaun aqilah..utk anak pompuan ni,kite sebgi mak mmg kena thn nafsu membeli baju diorg..hehe..byk sgt fesyen lawa2..harus sentiasa merembat baju2 lawa itu utk anak2 kan? hehe..

kirana said...

tu yg jeles ngn bb gal ni..byk option je baju..

comeo roses kat baju tu

PuteriSatu said...

nazathul ~ ya ke...cute je kan..Aqilah...mang beli baju 1 tahun lagila..itu pun memang cam muat2 je tengok...

PuteriSatu said...

dyla ~ takla tinggi sangat kot dyla...sebab mama n papa pun tak tinggi mana..

PuteriSatu said...

F.E ~ kecik lehla fealize...dah besar...takyahla kot..wekekke...

PuteriSatu said...

a.m.d ~ hang sape? cikgu eh? oooh dah nak tambah sorang lagi? alhamdulillah..rezeki...harap2 girl la kan..

PuteriSatu said...

su ~ tima kasih..

PuteriSatu said...

hasney ~ a'a sebaya...tua aqilah sebulan je kan..

PuteriSatu said...

mama iqa ~ salam kenal....yerla tul tuh...

PuteriSatu said...

ana ~ kot yang kali ni pompuan kan..leh sesama beli gown..hiks..

Umi_Aliesha said...

Salam kenal...lama dh jd silent reader...cantik2 baju aqilah...pandai mamanya pilih..

Zanna said...

cantik arr gown aqilah...
sweet jer kaler ngan bunga2 kecik tu...pastu match plak tu ngan kasut dia...cam puteri ler aqilah

laa.... aqilah baru setahun 2 bln ker....ingatkan dah dekat 2 tahun...maybe coz' badan aqilah besar kot...xpe lah mama aqilah...senang cari size baju utk aqilah......

PuteriSatu said...

umi aliesha ~ alahai ya ke...takyah jadi silent reader la..leh kita kekenal kan...

PuteriSatu said...

zanna ~ itula zanna...dia besar dari usia kot..hiks...ala baju bebudak pompuan memang lelawa zana...

cendawanintim said...

cantik2 kan baju tuk baby girl, mcm2 pesen...

PuteriSatu said...

cendawan ~ baju girl memang memacam pesen...

Kasih Aleeya said...

hi..rajin gak merembat baju aqilah yer?.. saya tgk mood tgk budget!heheheh

nanonano said...

tu dia posing..
hebat !
hihi
kasut qilah cumey!

Hanis aka Queen bee said...

wah pandai dia posing2. hiihih comel nyer.

PuteriSatu said...

kasih aleeya ~ akak pun tengok bajet gak....tapi klu yang murah...ok jer...janji kenan..hiks...

PuteriSatu said...

nano ~ hehehe...bebudak kan..ada je.

PuteriSatu said...

hanis ~ bebudak kan...

Mummy Rizq said...

aduh.. aqilah. nanti besar bleh jd model kan!

Azura said...

uihkz...pergi bintang spectrum mana nin??? kalau kat bandar baru ampang tuh dekat sangatlah kiter... huhuhuhuhuhu... spectrum tuh memang faveret place kite beli baju dan kelengkapan anak2 sebab murah sangat... huhuhuhuh

IdaShah said...

patut lah senyum jer aqilah
dpt baju baru yer
bole rambang mata tgk baju bdk pompuan