Sunday, August 17, 2008

Menulisnya Aqilah...

Ni gaya budak rajin menconteng...meja tu dia nak letak depan tv...bila kita angkat letak dalam bilik ke...dia jerit suh bawak keluar depan tv...sambil conteng2 sambil tengok tv....

Photobucket

12 comments:

~dyla~ said...

ewah.. ewah...macam dah pandai nulis bebetul je aqilah nye gaya tue.....

Kebod's Family said...

aqilah chomel... kekonon buat keja sekolah depan tv la yer... dulu untie slalu wat keja sekolah depan tv...

cendawanintim said...

so sweet qilah...

cepat blajo yer sayang..

Eita said...

gigih ni aqilah menulis tp mata kat tv.. cute la!!

kirana said...

rajinnnyaaa dia..belajar pandai2 yer

kak...akak guna software apa utk convert gambar cam drawing tu?photoshop kah?

Abang Long said...

Hilang ketensionan bila melihat keletah si kecil...

kuchalana said...

kekeke... nanti bila dia dah start menulis dimana2 nanti.. tau la ko pening mcmmana... la ni aku dah belikan anak2 aku with board.. nak conteng trus kat situ.. bukan dilantai.. didinding atau dimana2 selain whiteboard tu.. hu2..

Khas Lysha said...

cutela aqilah time nulis.. sambil tgk tv lagik...

nanonano said...

hoho..
bagus,
kecik2 lg dah tunjuk minat..
ade bakat jd org seni ni
:p

cutemiut78 said...

rajin aqilah..takper ler mula2 menconteng2...nanti dah beso blh melukis plak..

Mama Vogue said...

salam... cutenyer aqilah...adios

puan.cokolat said...

amboi... kemain demand yer!

owh... saya jugak tgh mencarik2 meja tulis utk budakkecik saya sebab sian nengok dia dok menkaler buku kat lantai... hiks!