Friday, September 05, 2008

Gelangnya Aqilah...

Atok Aqilah dah lama nak belikan gelang kat Aqilah...tapi yang buat bertangguh tuh...sebab Atok Aqilah nak belikan gelang ni tak nak kat kedai emas lain...dia nak beli kat kedai emas Toko Jasa nama kedai emas peberet atok Aqilah...act memang we all beli barang emas kat kedai tu je...rasanya dari mama kecik sampai besar...memang kedai tu je atok aqilah bawak...tokeh kedai tu dah macam sedara kitorang je...leh la tawar harga special kan....so untuk kesekian kalinya...atok aqilah nak beli gelang aqilah kat situ gak....act..mama aqilah pun ada gak angan-angan nak belikan aqilah gelang tangan ni..tapi angan-angan jekla....sebab dok confuse..nak belikan untuk aqilah atau untuk mama dulu...huhuhuhu....so dikesempatan balik kg last week...otw balik KL...we all pun singgahla kedai ni....

Photobucket
Ni kat kedai tuhla...lepas beli...tapi tunggu Cik Ngah Aqilah pilih barang dia...

Photobucket
Beg tuh...dapat free...lalalala...dok nyanyi sambil bawak beg...

Photobucket
Ok..kita close-up sikit....design ni mama pilih...coz nampak comel...

5 comments:

HasneY said...

erm..putri1..cantiknya..dua2 cantik..has pun cadang nk belikan hani gelang gak..sempena raya..hik2..hik2...

HasneY said...

erm..putri1..cantiknya..dua2 cantik..has pun cadang nk belikan hani gelang gak..sempena raya..hik2..hik2...

antalya said...

aqilah beso sket lg..xmuat dah gelang ni..kena tukar gelang baru. pandai taktik mama nye ye ekeke

haJa*darLingZ said...

sgt padan ngn tgn aqilah..leh la melaram ye raya ni..hehehe

PerantauSepi1306 said...

isk, isk.. beshnye ada anak dara ni.. leh bagi memacam brg2.. kalo boys, sgt limited edition...