Friday, September 05, 2008

Rantainya Mama....

Kita dah tengok gelang Aqilah kan...
Ini plak...mama Aqilah punya tau...

Photobucket
Cantik tak...????

Istimewa dari papa Aqilah...hadiah raya...hiks....
Thanks bang...
Sebenarnya mama dengan barang kemas ni takla minat sangat...tapi atok Aqilah selalu bising..klu ada duit terlebih sikit tu...beli2 la emas sesikit...ntahla apa motifnya...mama pun tak berapa pasti...alih2 papa pun gigihla jugak membeli untuk mama masa kat kedai toko jasa tuh...

P/S ~ untuk makluman semua...hari ni Jumaat bersamaan 5/9/08 mama bercuti...plannya nak ke Sogo ada member card sale ri ni..mesti orang ramai giler2 kan u all...??? Entry ni semua mama update mlm tadi untuk hari ni...sebab mama menggedik kat Sogo time nih...hiks...

26 comments:

~dyla~ said...

oh sonoknya dpt hadiah rantai raya... best2!

aler kiter takde sogo kad la..
soping byk2 tau

puan.cokolat said...

chantek kak.. sweet!

antalya said...

cantik..siap ada love lg tu

mama ranggie said...

seronok kan dpt hadiah dr hubby...x kiralah barang tu mahal ke,murah..rasa dihargai sgt kan kak...

Pwnchess Redbloodsnow said...

perhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lawo la rantai leher tuh kakkkkkk
patern die bez la

~ yus ~ said...

wahh dah dpt hadiah raya..cantik!!

kuchalana said...

pelaburan dalam emas adalah amat menguntungkan.. aku pon harus membeli emas tuk geng2 pompuan dalam family aku tiap2 raya... mmg berbaloi..

IeRdiNa said...

sy pun abah beli rantai tangan sempena birthday saya 31 ogos lepas(ceh padahal nak ckp kata kita tu anak merdeka) heheheeh...nak tgk meh ke blog sy...

cutemiut78 said...

wah..bestnya dpt hadiah raya erk.. cantik ler..

AzurA said...

waaawiiii..sonotnya dapat hadiah raya camni...huhuhuhuhuh....kena mintak jugak nin...mintak memang buleh..dapatnye tak tahulaa....

lindosh said...

canteknyaaaaaaaa

haJa*darLingZ said...

sgt cantekkkkkkkkkk.....jeles tau. mama aqilah dh dpt hadiah raya...

hazlin said...

Best nyerrr. Bagilah apapun, emas ke, perak ke, kalau hubby yg bagi... romantik...

PuteriSatu said...

dyla ~ akak pun tak de..member tu ada...tumpang sekaki la..

PuteriSatu said...

nurul ~ ya ke.tuh la...sebab tu kenan..

PuteriSatu said...

yun ~ hiks...tuh yang mahal tu..

PuteriSatu said...

MR ~ ye..betul sangat kata MR tuh...akak setuju...murah pun tak per kan..

PuteriSatu said...

PR ~ ya ke..mueheheh..

PuteriSatu said...

yus ~ itula kebetulan nak raya..jadi hadiah hari raya la...kan..kan

PuteriSatu said...

kuchalana ~ bagusla ko ni...menghargai wanita...

PuteriSatu said...

ierdina ~ nak tengok..nak tengok...

PuteriSatu said...

cutemiut ~ tima kacey..

PuteriSatu said...

azura ~ insyaallah dapat...berkat ramadhan..wekekke..

PuteriSatu said...

lind ~ ya ke...cantik kan..wekekek

PuteriSatu said...

haja ~ ala mintakla ngan papa dihah..mesti dapat..

PuteriSatu said...

hazlin ~ a;a betul tu..betul...