Wednesday, September 17, 2008

Memasaknya Spagetti....

Kadang-kadangkan..dah tak tahu apa nak masak...puasa baru separuh bulan...tapi idea nak masak apa...dah kontang dah....so...dok tengah pening-pening tanya papa Aqilah nak masak ape...we all pun plan nak masak spageti jekla...habis citer..senang pun senang...kan...so petang kelmarin..berbuka dengan ini:-





Papa Aqilah makan tak pandang kiri kanan...memang peberet dia...Aqilah pun sama ikut papa dia gak...leka dia makan...tak kaco mama n papa pun...hiks...

22 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. best2.. mesti sodap yg teramat tu kan.. confirm mak mentua lalu, pun tak perasan..

PuteriSatu said...

cute ~ itula pasal kan....sedap neyr pasal..

i'm ソソ said...

sedapnya spagetti tu...nak makan...hehehehe

PuteriSatu said...

oli ~ raya nanti datang umah akak...kita buat spageti..nak?

Nurmala said...

cobaan..
cobaan..
hehe...seb baik puasa nih..

PuteriSatu said...

nurmala ~ sabar..sabar..dah tak lama lagi dah...

Redbloodsnow said...

errkkkssss...mengeliurkan lahhhhh spagetti tuh kakkkkk...grrrrr...grrrr

KLMari said...

Adush akak ni kalau tempek makanan, close up tersangat sangatlah yerr..buat orang terliur tau !!!

p/s: Kembar akak tu keja mana ek? Rasa macam familiarlah muka dia...:)

PuteriSatu said...

red comel ~ hiks...tak per..nanti berbuka..leh makan bebanyak...pehtu try tengok gambar tu..confirm dah tak terliur dah..hiks..

kirana said...

uitsss...telan air liur huhuhuhuuhuuh..

PuteriSatu said...

klmari ~ hiks...saje je sesuka time puasa ni...

kembar akak keje sekali ngan akak..naper...

PuteriSatu said...

ana ~ hiks..jangan teringin udah ye mak buyung..

DYLA said...

alamak sedapnya kak...
terliur dah ni...

PuteriSatu said...

dyla ~ ya ke...wekekke..tak per dah kenyang dah sekarang ni..lepas berbuka..kan...

viruspadu said...

sedap giler kak oiiiiiiiiii

terasa mcm nak paksa akak hanto sikit kat sini jer

lalalala

PuteriSatu said...

VP ~ hiks...jauh bonar dik oi...klu dokek boleh gak akak hanta kan...wekekekke....

su said...

alahai..sodap ey pulak hai...huhu

lindosh said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa

PuteriSatu said...

su ~ sesekali best su...

PuteriSatu said...

lind ~ muehehhe...mai datang umah akak..

mazzura said...

kak..tak tahan tgk spageti tu.peberet zura laaa..

PuteriSatu said...

zura ~ hiks.ya ke...