Tuesday, September 23, 2008

Selsemanya Aqilah

Mama terpaksa EL ri ni...coz malam tadi mang tak tido langsung dari kul 1 pagi sampai ke pagi...act kat ofis ada majlis khatam Quran untuk peserta tadarus...mama ada join untuk Jabatan punya tadarus...tapi tak leh dielakkan...coz mama nak bawak Aqilah ke klinik ambik ubat selsema..takut nanti melaras sampai ke raya lak selsemanya...

Alhamdulillah...lepas makan ubat...tengok selsema dia dah ok....dan tido pun okla..lena maybe efect ubat n mlm tadi tak tido kot...sian anak mama..tak perla sayang..selsema sikit je kan....esok lusa mesti baik....


Muka budak selsema


Selsema tapi cam budak tak selsema...mlm tadi merengek cam hapa je...siang elok je..

Abaikan bilik atok Aqilah yang semak...operasi menjahit baju sedang dijalankan...Aqilah memang suka mengacau..nak main benangla..nak main butangla...nak main mesin jahitla..selalunya klu aqilah leh masuk bilik Atok dia ni..mang kena stop menjahitla...sebab semua barang dia nak main...

7 comments:

nono said...

SALAM,

alalalala..sian nyer kat budak cumel nie...cmne skang kak??dh okey ke demam selesema nye??

SaDi said...

alaa.... cianyeee diaaa... rehat banyak tau... nanti nak raya... huahauahuhauhauaha

sepet a.k.a zack_u said...

lor...
kalo mak saye mesti da bising tuh..
cucu dia takleh sentoh sikit pon mesin tuh..
takot rosak..bese la cucu dia baek belaka..hehe!!

shafarina said...

Nasib baik cepat baiknya.

fara mustapha said...

mmg musim selsema lah ni...kyra pun baru abih elok dari selsema...risau ajer skrg ni cos cuasa pun tak berapa nak elok...

CuTeMiUt78 said...

memang musim ler skarang ni.. mirul pun ari tu cam nak kena selsema je.. cepat2 beri ubat.. alhmandulilah.. baik pun. cian aqilah kan

PerantauSepi1306 said...

alahaiii ciannye aqilah... semoga cepat sembuh ye.. dah nak ray ani :D