Wednesday, September 24, 2008

Shopingnya Raya Part 2

Part 1 dah dapat soping baju Aqilah & baju papa...so kali ni misi mencari jeans papa lak dengan jeans Aqilah...jugak selai dua blous or t-shirt tuk Aqilah..ramai yang tanya mama...eh baju mama tak de ke...act mama ni dah 33 tahun hidup..memang tak pernah beli baju kurung ke kebaya ke...i mean baju siap kat kedaila kan...sebab atok Aqilah memang jahitkan baju kurung ke kebaya ke untuk mama....cam tu gak dengan baju melayu menantunya tuh kan...dah tentu dia yang jahit...so bab tu..kain seme dah beli...sekarang dalam proses nak siap....sebab tu mama mang tak beli baju....cuma beli kain n atok Aqilah jahitkan....cuma mama beli sandle sepasang untuk raya...terbekenan lak masuk kat Brand Outlet tu Sandle nih....


Sandle mama...


Dua lai jeans tuk papa...


selai t-shirt long sleve tuk Aqilah


Jugak selai blous tuk Aqilah


N satu jeans tuk Aqilah...

Alhamdulillah...sekarang tinggal...qown Aqilah, Sandle papa, Sandle n kasut Aqilah...juga mama punya tudung 2 lai...maybe untuk shoping raya part 3...setle kot...ada kot tuh...maksudnya lum tentu...sory pa...layankan ajelah ye...untuk raya kita gak kan...kan...kan...

16 comments:

DYLA said...

kak,
dah byk dah tue... mesti best kan. aqilah plak dah besar bleh bergaya mcm2.

viruspadu said...

ahaks

kelas akak shopping tau

part 4 plissssssss

hahahaha

fara mustapha said...

cantiknyer jeans aqilah..siap ada flowers lagi...geram tgk....cute....

Deqna said...

wah byknye baju si kecik tu..beraya sakan no

cik r33n said...

kak, amik kad raye kat umah kite ye.shoutbox akak tu cm prob jer.

kuchalana said...

wah2.. beraua sakan ko ekk.. kekeke...

apa2 pon...

Selamat Hari Raya Dan Selamat Bercuti..

Maaf Zahir Dan Batin

Semoga Aidilfitri akan lebih ceria tahun ni..

Ole..

Mommy Lily said...

slmt bersopping2 dan slmt ari raye ..

windu ngan aqilah

cantek la jeans aqilah tu. berapa harganya?

i'm ソソ said...

mama aqilah
datang ke blog saya ambil kad raya...
(tak sempat nak pos sebab posmen dah nak bercuti...hehehehe)

nanonano said...

perghh..
nk raye..
blog penuh ngn entry sopim je..
huhu

atty's said...

cantik suar jeans aqilah

SaDi said...

cantiknyee baju diaaa... :D

aNIe said...

PuteriSatu...shopping terakhir ke ni atau ada lagi sessi bershopping...heheheh

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI dari akak buat puterisatu sekeluarga...

Nanti kalau free dtg blog akak amik e-kad raya...untuk semua teman blogger tersayang...

HasneY said...

wah..kak puteri, cantik2nyer..erm...shoppin sakan yerk, has, sabtu ni br nk gi shoppin tambah2 baju kt budak2 tu.

Nurmala said...

wah wah wah...shopping pon ada part² ek...

akumasihdisini said...

amboi bkn main lagi shopping raya...ingat2 jangan sampai terlebih bajet plak...

Aleeya said...

Sakan no shopping raya, lawa kasut akak, ...till now aleeya tak dpt lagi kasut raya huk huk huk..