Thursday, September 25, 2008

Shopingnya Raya Part 3

Ni maybe last shoping kot...so far...everything dah ada...tinggal sesikit je dah kot...klu bab perabih duit...memangla best kan...huhuhu...so kebetulan aqilah tak berapa sihat...we all pun tak jalan lelama la...mana nak beli terus capai je...


Tapi sebelum soping kena isi perut budak ni dulu..klu tak...nanti haru jadinye...lepas budak ni kenyang...dan dia dah leh nyanyi2..lalala..n joget2...baru leh pi soping...so dapatla rembat barang2 nih...


Sandle tuk papa aqilah


Kasut tuk aqilah


Selai gaun basahan tuk Aqilah


Selai t-shirt tuk aqilah


N butang baju melayu pink tuk papa aqilah juga brooch kecik2 tu untuk mama...





Dan ini plak gaun dan kasut raya yang Cik Ngah Aqilah sponsor..thanks Cik Ngah..hiks...

14 comments:

shabaneeny said...

wahh... Aqilah pun suka pink yer.. sama mcm anak saya Ayra.. kalau takde pink tak sah... cantik baju2 Aqilah... Pandai ibunya pilih.

fara mustapha said...

cantiknyer gown basahan aqilah tu....puteri pun giller gown yek...best kan....lelawa betul gown2 gegirl skrg ni....sediakan duit ajer....

antalya said...

butang baju melayu tu sama ngan jef punya..tp kaler putih le hehe

KLMari said...

mak aii...serba pink !!! hehehhe...Mesti tema pink nih yerrr...:)

atty's said...

selamat hari raya& maaf zahir batin,
berhati-hati dijalan raya

DYLA said...

Salam Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin.

Dari kami sekeluarga.
http://dylarizadi.blogspot.com

viruspadu said...

cantik2 baju aqilah kak

vouge la aqilah lepas ni

:d

shalin said...

waaaa
meriah sungguh raya akak tahun nie yer
maunye aqilah dapat banyak duit raya nanti kan?

cendawanintim said...

Salam Aidilfitri,
Maaf Zahir & Batin.

Dari kami sekeluarga.

CuTeMiUt78 said...

wah..suka ler tgk baju aqilah.. chhaannntteekk2.. cute je. Pe pun slamat hari raya, maaf zahir batin. Klu ada terkasar bahasa yg menyinggung perasaan, harap dimaafkan k.

CuTeMiUt78 said...

lupa plak.. nnti ambil kad raya kat blog kita

Sue said...

comelnye baju ngan kasut aqilah.. damia tak shopping lagi. mlm ni ngan esok baru nak shopping.

Pa pe pun, ada kad raya utk mama, aqilah n papa.. sila amek kat umah saya okeh.

HappyIrfa said...

salam kak puteri....
SLMT HARI RAYA..maaf zahir batin.
hati2 dijalan raya

Kebod's Family said...

ari tu saya dah pegang jugak kasut pink yg ader manik tuh...cute sangat...tapi sebab berjalan tak bawak tuan badan...letak la balik takut tak muat ...