Saturday, September 13, 2008

Tukarnya Serba Baru ~ Nak Raya kan....

Kebetulan dah nak raya kan...gigih2la mama nak tukar layout blog ni...tak reti...mama kan buta it sikit...dan adalah hamba allah yang cukupla baik hati...kawan blogger mama Sadi ..alhamdulillah...dia menawarkan diri untuk tolong mama...baiknya hati dia...sedaya upaya dan dengan sabar dia layan kerenah mama Aqilah yang buta it nih..thanks so much Sadi...u very nice n sweet blogger yang pernah akak kenal...walupun dia tak berjaya tempek shoutbox...tapi dia berjaya ajar mama banyak perkara kat blog ni..thanks again Sadi...



Dan ini special utk Sadi dari Akak..

4 comments:

SaDi said...

no big deal... you are most welcome... semalam akak ada tanya saya soalan pasal posting tuu... nnt kalau free... saya cuba pahamkan masalah akak tuu... anyway.. SERONOKKAN DAPAT WALLPAPER BARU!!!!!!!huahuahuahauhau...

PuteriSatu said...

sadi ~ yeeee seronok sgt....thanks a lot my dear....

DYLA said...

kak, ni kire dah terer la akak ni... kite pun org gak yg ajar.. kalau tak alamat, baca blog org aje la jwbnya

PuteriSatu said...

dyla ~ samala kita...