Friday, September 12, 2008

Uwaaaa...Korbannya Lagi Satu Lipstik Mama...

Pagi ni mama nak siap-siap gi kerja...bukak-bukak casing make-up mama...huuuwaaaa...bila masa sikenit ni mengerjakan lipstik ni...mama tak sedar...dulu dah belikan barang make-up untuk Aqilah...still nak godek barang make-up mama...huuuwaaa..dulu dah pernah rosakkan lipstik mama gak ni lagi sekali...adeeeh....

42 comments:

aNIe said...

Larrr...hehehe...dulu anak akak pun camtu...habis lipstik dibuatnya...

kasihlatifah78 said...

hehehe..anak aku pun sama gak...tapi sib baik ler aku bg lipstick yg aku dh tak pakai... ala..aku dolu2 mak aku ckp camtu dulu...dah mmg perangai anak2 jenis camtu...jgn marahhhhh.....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wahh..dh tukar langsir baru laaa...hehehehee...

adlya said...

cian mama...hihihi.. biasalah ade anak dara.nk gak melawa cam mamanye..kan2..tye aqilah..mst betul.. :)

ida81 said...

adeihh..sabo jela..kalau dah girl tu girl jugak..suke brg mekap..hehe

hazlin said...

kaler lipstik tu cun. sebab tu aqilah suka nak try...

CuTeMiUt78 said...

anak ko pompuan tak gak tu mainannya.. anak aku laki, pun sibuk sama nak mengorek lipstik yg ada.. pehtu habis semua cadar aku dicalitkan lipstik..

Raihan said...

Aqilah sooo cheeky! Nk mekap jugerk...bukan mama jer nk lawa :)

PuteriSatu said...

anie ~ ya ke...bebudak mang cam tu kot kan...

PuteriSatu said...

KL ~ bebudak mang gitu...

PuteriSatu said...

zu ~ sesekali tukar...

PuteriSatu said...

adlya ~ itula..nak wat camana kan..

PuteriSatu said...

ida ~ memang betul...

PuteriSatu said...

hazlin ~ ye ke...hihihi..

PuteriSatu said...

cute ~ itula pasal..nak wat camana...

PuteriSatu said...

raihan ~ nak melaram gak...

Nurmala said...

hehehe...biasa lah tu..
budak² nak membesar..
semua dia ingat permainan dia

nuarliesya said...

hehehehe...sabau jerlah mama Aqilah yer....benda dah jadi..itu yang dinamakan anak pompuan..lieza sekarang nak make up apa2 dah kena tutup pintu bilik suh 2 org tu main kat luar..kalau tak apa yang dia tgk kita pakai yang tulah dia suh buh kat dia..kalau buat derk jer tguuuuu lah pasti ada benda ayng rosak..terutama lipstik ngan eyeliner...

i'm ソソ said...

aqilah pun nak make up ke?

cik r33n said...

baru ler gegirl namanye kak.. hehehe

fara mustapha said...

kelakar lah qilah ni...hehehehe....very clever....bila dia buat tu yek....sampai mama pun tak tau...heheheh...

~dyla~ said...

heheheh.. cian mama aqilah. takpe, nnti suh papa beli jer yg baru...

cendawanintim said...

baby girl..memang cenggitu kan..sabo je laaaa...

Khas Lysha said...

kalo dah namanyer anak dara mesti nak melaram.. skrg nie sy dah malas nak mmbeli lipstik asyik terkorban jer.. kat mana sorok pon dia boleh jumper plak tue..
sabar layer.. sementara nak mmbesar kan..

iNi DunIakU said...

ciannyer...

kecik2 dh nk melawa kot..

Su said...

hikhik! su pon penah kene gitu!hasil keje anak buah su!hehe

cantek page baru ni...sweet sgt!

Su said...

leh tak nak mintak 1?

kiz aqilah utk su yer...huhu!

PuteriSatu said...

nurmala ~ yang bukan mainan dia pun dia ingat mainan dia...

PuteriSatu said...

nuarliesya ~ kena sorok2 ye tak..

PuteriSatu said...

oli ~ apa orang buat..itu dia nak buat...

PuteriSatu said...

cik reen ~ ya betul..

PuteriSatu said...

fara ~ tak tahu la bila masanya...

PuteriSatu said...

dyla ~ harus tuh..

PuteriSatu said...

cendawan ~ itu la pasal...nak wat camana...

PuteriSatu said...

khas ~ tunggu besar sikit..dia pandai jaga barang..

PuteriSatu said...

I.D ~ bebudak gitula...

PuteriSatu said...

su ~ ya ke...hiks..tima kacey...baru tukar..rasa nak umah cat baru...dah nak raya kan..

PuteriSatu said...

su ~ mintak satu ape? kiss tuk sue gak..

cokolat said...

waniter sejati kak aqilah... hehe!!

PuteriSatu said...

cokolat ~ hiks...itula pasal..

ratna said...

arghhhhh!!!!!!!!!! kalau saya mau jerit mcm tu pagi2 tgk lipstik mcm tu..

PuteriSatu said...

ratna ~ nanti klu jerit..bangun lak aqilah..ye tak ye..diam jekla..heheh