Thursday, September 18, 2008

Videonya Lagi Aqilah....

Ini atas permintaan Mama Kembar Aqilah mintak mama tempek video...kita layankanla permintaannya kan...

Aqilah...klu gi memana...aduhai..nak ajak naik umah dari dalam keta...punyala susah..tak nak...jerit2 nak jalan lagi...time ni jam dah pun kul 7... mama & papa dah nak berbuka...dia stil nak jenjalan lagi....


24 comments:

mama ranggie said...

memang seronok kan melayan kerenah anak2...

Nurmala said...

comel

PuteriSatu said...

MR ~ kan? memang menyeronokkan...

PuteriSatu said...

nurmala ~ timak kacey...

ibuVouge said...

ala cute sgt..
cam mama eik suka merajuk eheh

salam ramadan puteri

IeRdiNa said...

huhu sschumelnyerr...geram nak gigit pipi dia..huhuhuu

akumasihdisini said...

susahnya aku nak masuk blog nie...internet aku slow lagi lembab...nie pun masuk kat cc...biasalaa bebudak...tak pun besor nanti dia nak jadi pemandu formula 1 wanita pertama kot...

PuteriSatu said...

iv ~ hihihi...mama sekarang dah tak berapa suka majuk dah..hiks..

PuteriSatu said...

ierdina ~ gigit caaakit aar qilaaaaah auntie....

PuteriSatu said...

cikgu aku ~ alahai ko..lama tak nampak...alahai..janganler jadi pemandu f1..tak mo..tak mo...tapi dia mang suka racing aar..klu papa dia tengok racing..dia pun sama tengok..

shabaneeny said...

cute & comel.. I like..

viruspadu said...

comeinya aqilah kak

rasanya pipi aqilah lg tembam la dari nisa :p

idayusof said...

kak,

salam singgah juge :)

Aqilah tu umur bape tahun eh?
comelnye lahai.
suka jalan plak tuh.

shafa said...

ala comeynyer....
leh geng ngan hifzza

cendawanintim said...

alololo..qilah sentiasa comell..

atty's said...

salam,,thanks sudi jenguk blog kty yg buruk tu,,,hhehehe,,cutenya aqilah

fara mustapha said...

comelnyer aqilah....sedap betul badan dia....

PuteriSatu said...

shaba ~ tima kasih...

PuteriSatu said...

VP ~ ya ke mah...tak kisahla..janji kembar kan...

PuteriSatu said...

idayusof ~ setahun 4 bulan...berjalan mang no.1...hiks..

PuteriSatu said...

shafa ~ a'a..leh geng aar...

PuteriSatu said...

C.I ~ bebudak kan...cecomel semua...

PuteriSatu said...

aty ~ alahai tak de buruknya....sama je ...

PuteriSatu said...

fara ~ itula...kekadang mang tak larat nak dukung....